Adaylarını Aralık'ta açıklıyor

SİYASET 13.11.2023 - 17:35, Güncelleme: 13.11.2023 - 17:35
 

Adaylarını Aralık'ta açıklıyor

AK Parti teşkilatı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için bugün Antalya İl Başkanı Ali Çetin dahil 81 il başkanıyla birlikte Ankara'da kampa girdi. Ak Parti, 19 Kasım'da il teşkilatlarında temayül yoklaması yaptıktan sonra Aralık ayında belediye başkan adaylarını açıklayacak.

haberimizvar.net- İl ve İlçe Danışma Meclisi toplantılarıyla istişare sürecini hızlandıran ve şehir buluşmaları ile saha çalışmalarına devam eden AK Parti, il başkanları ve Teşkilat Başkanlığı il koordinatörleri ile Kızılcahamam'da bir araya geldi. Yarın son bulacak kampta Genel Merkez yönetimi Antalya dahil 81 il yönetimiyle görüşerek, seçimlere yönelik yapılan çalışmaları değerlendiriyor. KAMPA GİRDİLER Kampta, Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in sunum yapması bekleniyor. Toplantıda, söylemler, hedefler, çalışma takvimi ve dikkat edilmesi gerekenler üzerinde durulacak, illerin sorunları ve problemleri dinlenecek. Hem genelde hem özelde yapılacak çalışmaların masaya yatırılacağı, seçim sürecinde nasıl hareket edilmesi gerektiğinin anlatılacağı toplantıda, teşkilata Cumhur İttifakı'nın prensipleri anlatılacak ve ittifak ruhuna aykırı hareket edilmemesi istenecek. Toplantıda daha çok teknik çalışmalar üzerine yoğunlaşılacak.   ADAY AÇIKLAMASI Bu arada,  AK Parti'nin adaylarını açıklayacağı tarih de belli oldu. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 31 Mart 2024'teki yerel seçimler için aday adaylığı başvurularının başladığını hatırlatarak "Kasım ayının 19-20'sinde teşkilatlarımızın temayülleri yapılacak, daha sonra adaylarımız belirlenecek. Aralık ayı içerisinde adaylarımızı ilan etmeye başlarız" dedi.
AK Parti teşkilatı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri için bugün Antalya İl Başkanı Ali Çetin dahil 81 il başkanıyla birlikte Ankara'da kampa girdi. Ak Parti, 19 Kasım'da il teşkilatlarında temayül yoklaması yaptıktan sonra Aralık ayında belediye başkan adaylarını açıklayacak.

haberimizvar.net- İl ve İlçe Danışma Meclisi toplantılarıyla istişare sürecini hızlandıran ve şehir buluşmaları ile saha çalışmalarına devam eden AK Parti, il başkanları ve Teşkilat Başkanlığı il koordinatörleri ile Kızılcahamam'da bir araya geldi. Yarın son bulacak kampta Genel Merkez yönetimi Antalya dahil 81 il yönetimiyle görüşerek, seçimlere yönelik yapılan çalışmaları değerlendiriyor.

KAMPA GİRDİLER
Kampta, Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in sunum yapması bekleniyor. Toplantıda, söylemler, hedefler, çalışma takvimi ve dikkat edilmesi gerekenler üzerinde durulacak, illerin sorunları ve problemleri dinlenecek. Hem genelde hem özelde yapılacak çalışmaların masaya yatırılacağı, seçim sürecinde nasıl hareket edilmesi gerektiğinin anlatılacağı toplantıda, teşkilata Cumhur İttifakı'nın prensipleri anlatılacak ve ittifak ruhuna aykırı hareket edilmemesi istenecek. Toplantıda daha çok teknik çalışmalar üzerine yoğunlaşılacak.

 

ADAY AÇIKLAMASI
Bu arada,  AK Parti'nin adaylarını açıklayacağı tarih de belli oldu. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 31 Mart 2024'teki yerel seçimler için aday adaylığı başvurularının başladığını hatırlatarak "Kasım ayının 19-20'sinde teşkilatlarımızın temayülleri yapılacak, daha sonra adaylarımız belirlenecek. Aralık ayı içerisinde adaylarımızı ilan etmeye başlarız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.