ADD’nin Demre şubesi kuruldu

YAŞAM 27.09.2021 - 21:54, Güncelleme: 27.09.2021 - 21:54
 

ADD’nin Demre şubesi kuruldu

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Demre şubesi kuruldu.

HABERİMİZVAR – Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Demre Şubesi yeniden kuruldu. Mehmet Özdemir’in Antalya’nın Demre ilçesine temsilcisi olarak atanmasıyla başlayan ADD’nin yeniden kurulması çalışması tamamlandı. Özdemir’in şube başkanlığını üstlendiği ilçe yönetimi Koray Soydan, Mehmet Matar, Hüseyin Bilgin, Şükrü İbrikci, Nedim Atabey ve Hanife Karahan’dan oluştu.   1.5 YILDIR TEMSİLCİLİK FAALİYETİ   Yaklaşık 1.5 yıldır temsilcilik olarak etkinlik ve çalışmalarını yürüten ADD Demre’nin artık şube olarak faaliyet sürdüreceğini duyuran Şube Başkanı Mehmet Özdemir, “Atatürkçü düşünceye sahip herkesi derneğimize üye veya gönüllü olarak destek vermeye davet ediyorum. Etkinliklerimize ve üye kayıt çalışmasına devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)    
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Demre şubesi kuruldu.

HABERİMİZVAR – Atatürkçü Düşünce Derneği’nin (ADD) Demre Şubesi yeniden kuruldu. Mehmet Özdemir’in Antalya’nın Demre ilçesine temsilcisi olarak atanmasıyla başlayan ADD’nin yeniden kurulması çalışması tamamlandı. Özdemir’in şube başkanlığını üstlendiği ilçe yönetimi Koray Soydan, Mehmet Matar, Hüseyin Bilgin, Şükrü İbrikci, Nedim Atabey ve Hanife Karahan’dan oluştu.

 

1.5 YILDIR TEMSİLCİLİK FAALİYETİ

 

Yaklaşık 1.5 yıldır temsilcilik olarak etkinlik ve çalışmalarını yürüten ADD Demre’nin artık şube olarak faaliyet sürdüreceğini duyuran Şube Başkanı Mehmet Özdemir, “Atatürkçü düşünceye sahip herkesi derneğimize üye veya gönüllü olarak destek vermeye davet ediyorum. Etkinliklerimize ve üye kayıt çalışmasına devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.