ADGİAD seçimini yaptı

GÜNDEM 19.12.2021 - 14:22, Güncelleme: 19.12.2021 - 14:22
 

ADGİAD seçimini yaptı

Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği 5. Olağan genel kurulu yapıldı

haberimizvar.net- Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD) 5. olağan genel kurulunu Cam Piramit'te yaptı. Olağan genel kurula dernek üyelerinin yanı sıra siyasi parti il ve ilçe başkanları ve milletvekilleri, Antalya’da faaliyetini sürdüren hemşeri dernekleri başkanları, oda başkanları, bazı sivil toplum örgütleri başkanları, muhtarlar ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Tek liste ile seçime gidildi Derneğin olağan genel kurulu saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile start aldı. Genel kurulda divan başkanlığına Galip Erdoğan, divan üyeliklerine ise, Zeyyad Orhan ve Şafak Çelik önerildi ve oy birliği ile divan kurulu oluşturuldu. Faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yeni yönetim kurulu okunarak oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen Ercan Özbey’in listesi yeni yönetim kurulu olarak seçilmiş oldu.
Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği 5. Olağan genel kurulu yapıldı

haberimizvar.net- Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği (ADGİAD) 5. olağan genel kurulunu Cam Piramit'te yaptı. Olağan genel kurula dernek üyelerinin yanı sıra siyasi parti il ve ilçe başkanları ve milletvekilleri, Antalya’da faaliyetini sürdüren hemşeri dernekleri başkanları, oda başkanları, bazı sivil toplum örgütleri başkanları, muhtarlar ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Tek liste ile seçime gidildi

Derneğin olağan genel kurulu saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile start aldı. Genel kurulda divan başkanlığına Galip Erdoğan, divan üyeliklerine ise, Zeyyad Orhan ve Şafak Çelik önerildi ve oy birliği ile divan kurulu oluşturuldu. Faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yeni yönetim kurulu okunarak oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edilen Ercan Özbey’in listesi yeni yönetim kurulu olarak seçilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.