ADGİAD’dan Çetin'e tam destek

EKONOMİ 11.09.2022 - 10:22, Güncelleme: 11.09.2022 - 10:22
 

ADGİAD’dan Çetin'e tam destek

Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD), Antalya Ticaret Sanayi Odası (ATSO) 2022 meslek komite seçimlerinin aday tanıtımı ve seçim startı için dün basınla bir araya geldi. Toplantıya ATSO Başkanı Davut Çetin’de katıldı. Çetin, “Biz bu seçimi kavgasız, gayet medeni ve demokratik ortamda bitirmeyi planlıyoruz” derken ADGİAD Başkanı Ercan Özbay ise Çetin’e tam destek verdiklerini söyledi

Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD), Antalya Ticaret Sanayi Odası (ATSO) 2022 meslek komite seçimlerinin aday tanıtımı ve seçim startı için dün basınla bir araya geldi. Toplantıya ATSO Başkanı Davut Çetin’de katıldı. ATSO seçim çalışmalarının açıklandığı 6 ayrı gruptan adaylarının tek tek tanıtıldığı toplantıya geniş katılım sağlandı. Yeniden ATSO Başkanlığı’na adaylığını koyan ATSO Başkanı Davut Çetin, “İki dönemdir AGİAD ile beraber çalışıyoruz. 10 Şubat 2015’ten beri de ATSO Başkanlığı’nı yürütüyorum. Bu dönemde ekibin davetiyle, tekrar başkan adayı olmak için bir karar aldım. Yaptığımız görüşmelerle de ADGİAD’ın bize destek vereceğini, beraber çalışacağımızı duyunca ben çok sevindim. Geçen dönemde yanımızda birçok arkadaşımız vardı. Ancak bu dönem çok daha fazla katılımla ADGİAD’dan yer alacak. Sonuç olarak seçimlerden sonra biz tekrar arkadaşlarla çalışmaya devam edeceğiz. Zaten geçmiş dönemlerden beri şehirde birliktelik sağlamaya çalışıyorum. 2018 seçimlerinden önce, verdiğim bir tek söz vardı. Bu şehri birleştireceğim. Bunu iş insanları derneklerinde 5 senedir yaşıyoruz. ADGİAD Başkanları, diğer iş insanları dernekleri başkanları, hemşeri dernekleri başkanları ve platformlarla da her mecrada beraber çalışarak, büyük bir yol kat ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu birliktelik, şehirde ayrışmadan birlikte çalışmayı gerçekten gösterdi. Bundan 5 sene önce ADGİAD ile başka bir derneğin, TÜSİAD ile başka bir derneğin aynı masada oturup çalışmalar yapacağını kimse inanmıyordu” ifadelerine yer verdi. “ŞÖLEN İLE BİTSİN” Seçimlerin kavgasız bitmesini planladıklarını söyleyen Başkan Çetin, “Biz 4 senedir 21 tane dernek ve iş insanları derneği ile aynı masada proje üretiyoruz. Aynı masada Antalya için çalışmaya devam ediyoruz. Burada ne siyaset var, ne o var, ne bu var. Biz tamamen yaşadığımız şehir için çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de aynı devam edeceğiz. Bütün adaylara şimdiden başarılar dilerim. Biz bu seçimi kavgasız, gayet medeni ve demokratik ortamda 1 Ekim akşamı bir şölen ile bitirmeyi planlıyoruz. Sizlerden de desteklerinizi bekliyorum. Hepinizin sahada kırmızı liste için çalışması lazım. Birlikteysek çok güçlüyüz. Hep beraber çalışırsak önümüzde ilk defa bu kadar kısa zaman var. Biliyorsunuz ATSO seçimleri 4 ay öncesinde başlardı. Şuan ise önümüzde 20 gün var. Hep beraber sahalarda çalışacağız” dedi. “YALNIZ BIRAKMAYIN” Davut Çetin ile tekrar yürümeye devam edeceklerini ve seçimde destek beklediklerini belirten Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD) Başkanı Ercan Özbay, “Geçtiğimiz iki seçimde de büyük başarı elde ettik. Bu seçimde de mevcut başkanımız Davut Çetin ile tekrar bu yolda yürümeye karar verdiğimizi ve adaylarımızı listede gösterip kırmızı rengi destek vereceğinizden hiç şüphem yok. ATSO seçimleri için hepinizden ricamız seçimde bizi yalnız bırakmayın, desteklerinizi bizden esirgemeyin” şeklinde konuştu.
Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD), Antalya Ticaret Sanayi Odası (ATSO) 2022 meslek komite seçimlerinin aday tanıtımı ve seçim startı için dün basınla bir araya geldi. Toplantıya ATSO Başkanı Davut Çetin’de katıldı. Çetin, “Biz bu seçimi kavgasız, gayet medeni ve demokratik ortamda bitirmeyi planlıyoruz” derken ADGİAD Başkanı Ercan Özbay ise Çetin’e tam destek verdiklerini söyledi

Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD), Antalya Ticaret Sanayi Odası (ATSO) 2022 meslek komite seçimlerinin aday tanıtımı ve seçim startı için dün basınla bir araya geldi. Toplantıya ATSO Başkanı Davut Çetin’de katıldı. ATSO seçim çalışmalarının açıklandığı 6 ayrı gruptan adaylarının tek tek tanıtıldığı toplantıya geniş katılım sağlandı. Yeniden ATSO Başkanlığı’na adaylığını koyan ATSO Başkanı Davut Çetin, “İki dönemdir AGİAD ile beraber çalışıyoruz. 10 Şubat 2015’ten beri de ATSO Başkanlığı’nı yürütüyorum. Bu dönemde ekibin davetiyle, tekrar başkan adayı olmak için bir karar aldım. Yaptığımız görüşmelerle de ADGİAD’ın bize destek vereceğini, beraber çalışacağımızı duyunca ben çok sevindim. Geçen dönemde yanımızda birçok arkadaşımız vardı. Ancak bu dönem çok daha fazla katılımla ADGİAD’dan yer alacak. Sonuç olarak seçimlerden sonra biz tekrar arkadaşlarla çalışmaya devam edeceğiz. Zaten geçmiş dönemlerden beri şehirde birliktelik sağlamaya çalışıyorum. 2018 seçimlerinden önce, verdiğim bir tek söz vardı. Bu şehri birleştireceğim. Bunu iş insanları derneklerinde 5 senedir yaşıyoruz. ADGİAD Başkanları, diğer iş insanları dernekleri başkanları, hemşeri dernekleri başkanları ve platformlarla da her mecrada beraber çalışarak, büyük bir yol kat ettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu birliktelik, şehirde ayrışmadan birlikte çalışmayı gerçekten gösterdi. Bundan 5 sene önce ADGİAD ile başka bir derneğin, TÜSİAD ile başka bir derneğin aynı masada oturup çalışmalar yapacağını kimse inanmıyordu” ifadelerine yer verdi.

“ŞÖLEN İLE BİTSİN”

Seçimlerin kavgasız bitmesini planladıklarını söyleyen Başkan Çetin, “Biz 4 senedir 21 tane dernek ve iş insanları derneği ile aynı masada proje üretiyoruz. Aynı masada Antalya için çalışmaya devam ediyoruz. Burada ne siyaset var, ne o var, ne bu var. Biz tamamen yaşadığımız şehir için çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde de aynı devam edeceğiz. Bütün adaylara şimdiden başarılar dilerim. Biz bu seçimi kavgasız, gayet medeni ve demokratik ortamda 1 Ekim akşamı bir şölen ile bitirmeyi planlıyoruz. Sizlerden de desteklerinizi bekliyorum. Hepinizin sahada kırmızı liste için çalışması lazım. Birlikteysek çok güçlüyüz. Hep beraber çalışırsak önümüzde ilk defa bu kadar kısa zaman var. Biliyorsunuz ATSO seçimleri 4 ay öncesinde başlardı. Şuan ise önümüzde 20 gün var. Hep beraber sahalarda çalışacağız” dedi.

“YALNIZ BIRAKMAYIN”

Davut Çetin ile tekrar yürümeye devam edeceklerini ve seçimde destek beklediklerini belirten Antalya Doğu ve Güneydoğu İş İnsanları Derneği (ADGİAD) Başkanı Ercan Özbay, “Geçtiğimiz iki seçimde de büyük başarı elde ettik. Bu seçimde de mevcut başkanımız Davut Çetin ile tekrar bu yolda yürümeye karar verdiğimizi ve adaylarımızı listede gösterip kırmızı rengi destek vereceğinizden hiç şüphem yok. ATSO seçimleri için hepinizden ricamız seçimde bizi yalnız bırakmayın, desteklerinizi bizden esirgemeyin” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.