Adlıhan Dere’nin araç saltanatı

GÜNDEM 04.10.2019 - 09:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Adlıhan Dere’nin araç saltanatı

Kepez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını da yürüten AESOB Başkanı Adlıhan Dere hiç kullanılmamış makam aracını yenisiyle değiştirdi. Bu yetmezmiş gibi AESOB’a Mercedes Vito aldıran Dere, aracı VİP olarak düzenletiyor.

haberimizvar.net Aynı zamanda Kepez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını da yapan Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin kooperatife aldırdığı Audi A6’dan sonra şimdi de Mercedes VIP araç hazırlattığı ileri sürüldü. Adlıhan Dere’nin araç saltanatını, paylaştığı ilginç kulis bilgileriyle adından söz ettiren ‘Antalya’nın Tosunu’ isimli Twitter hesabı gündeme getirdi. Her iki aracın da fotoğraflarını paylaşan ‘Antalya’nın Tosunu’, Mercedes Vito araç için, “İşte Adlıhan Dere’nin araç saltanatının son eseri. Ötekiler yetmezmiş gibi şimdi de Mercedes VIP araba özel olarak yapılıyor. Maliyetini siz düşünün” diye yazdı. ‘Antalya’nın Tosunu’ Adlıhan Dere’nin Kepez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne aldırdığı aracı da, “Bu lüks Audi A6 araba Adlıhan Dere’nin başkanlığını yaptığı Kepez Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına ait makam aracıydı. Abdullah Sevimçok almış, ancak binemeden rahmetli olmuştu. Kilometresi bile yoktu” diye duyurmuştu. ARABANIN PLAKASI DEĞİŞTİRİLDİ Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nin (AESOB) başkanı da olan Dere’nin lüks araç macerasını ayrıntılı bir şekilde aktaran ‘Antalya’nın Tosunu’ şunları yazdı: “Adlıhan Dere sıfır modelini almak istedi, ama kefalette her işini yaptırdığı vekili Necip Çetinkaya’ya borcunu da ödemek istedi. Araba Başaranlar’dan alınan yeni modeli için peşinata sayıldı. Necip gitti sıfır gibi 400 bin liralık arabayı 100 bin liraya aldı. Kimse bu alışverişi anlamasın diye 07 EKR 07 olan plakasını fotoğraftakiyle değiştirdi. Yani Adlıhan Dere, Necip Çetinkaya, Başaranlar ve noter işbirliği sonucu Antalyalı bir oyunu daha görmüş oldu”. (Haber Merkezi)
Kepez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını da yürüten AESOB Başkanı Adlıhan Dere hiç kullanılmamış makam aracını yenisiyle değiştirdi. Bu yetmezmiş gibi AESOB’a Mercedes Vito aldıran Dere, aracı VİP olarak düzenletiyor.

haberimizvar.net Aynı zamanda Kepez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını da yapan Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’nin kooperatife aldırdığı Audi A6’dan sonra şimdi de Mercedes VIP araç hazırlattığı ileri sürüldü. Adlıhan Dere’nin araç saltanatını, paylaştığı ilginç kulis bilgileriyle adından söz ettiren ‘Antalya’nın Tosunu’ isimli Twitter hesabı gündeme getirdi. Her iki aracın da fotoğraflarını paylaşan ‘Antalya’nın Tosunu’, Mercedes Vito araç için, “İşte Adlıhan Dere’nin araç saltanatının son eseri. Ötekiler yetmezmiş gibi şimdi de Mercedes VIP araba özel olarak yapılıyor. Maliyetini siz düşünün” diye yazdı. ‘Antalya’nın Tosunu’ Adlıhan Dere’nin Kepez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne aldırdığı aracı da, “Bu lüks Audi A6 araba Adlıhan Dere’nin başkanlığını yaptığı Kepez Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına ait makam aracıydı. Abdullah Sevimçok almış, ancak binemeden rahmetli olmuştu. Kilometresi bile yoktu” diye duyurmuştu.

ARABANIN PLAKASI DEĞİŞTİRİLDİ

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nin (AESOB) başkanı da olan Dere’nin lüks araç macerasını ayrıntılı bir şekilde aktaran ‘Antalya’nın Tosunu’ şunları yazdı: “Adlıhan Dere sıfır modelini almak istedi, ama kefalette her işini yaptırdığı vekili Necip Çetinkaya’ya borcunu da ödemek istedi. Araba Başaranlar’dan alınan yeni modeli için peşinata sayıldı. Necip gitti sıfır gibi 400 bin liralık arabayı 100 bin liraya aldı. Kimse bu alışverişi anlamasın diye 07 EKR 07 olan plakasını fotoğraftakiyle değiştirdi. Yani Adlıhan Dere, Necip Çetinkaya, Başaranlar ve noter işbirliği sonucu Antalyalı bir oyunu daha görmüş oldu”. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.