Adliyelerde korona şoku

GÜNDEM 14.08.2020 - 15:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Adliyelerde korona şoku

Antalya Adliyesi’nde 3 mahkeme ile Alanya Adliyesi’nde icra müdürlüğü ve icra mahkemeleri personeli Covid-19 nedeniyle karantinaya alındı.

haberimizvar.net- Ülke genelinde artış gösteren korona vakaları Antalya adliyelerinde de başgösterdi. Antalya Adliyesi’nde geçtiğimiz hafta 3’üncü Ağır Ceza ile 12’inci Asliye Hukuk Mahkemeleri’nde görevli personel karantinaya alınırken, önceki gün bir mahkeme personelinin daha karantina kapsamına alındığı öğrenildi. Bu arada, Alanya Adliyesi’nde de İcra Müdürlüğü’nde görevli bir kadın personelin korona testinin pozitif çıkması sonucu icra müdürlüğü ve icra mahkemelerinin karantinaya alındığı açıklandı.   İZİNLİ PERSONEL GÖREVE ÇAĞRILDI Konuyla ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada,“İcra müdürlüğümüzde bir zabıt katibinin PCR testi pozitif çıkmış olup icra müdürlüğündeki aynı ortamda çalışmaları nedeniyle 33 personel evlerinde karantinaya alınmıştır. İzinde olan icra personeli izinden çağrılmıştır, yine daha önceden icrada çalışmış savcılık-mahkeme zabıt katiplerinde 3 kişi icra müdürlüğü işlerinin aksamaması için hazır edilmek üzere komisyon kararı alınmıştır. İcra müdürlüğünde dezenfektan işlemleri başlamıştır. Karantinaya alınan arkadaşlar sadece icra müdürlüğü personelimiz olup Adliyemiz faaliyetlerine devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.        
Antalya Adliyesi’nde 3 mahkeme ile Alanya Adliyesi’nde icra müdürlüğü ve icra mahkemeleri personeli Covid-19 nedeniyle karantinaya alındı.

haberimizvar.net- Ülke genelinde artış gösteren korona vakaları Antalya adliyelerinde de başgösterdi. Antalya Adliyesi’nde geçtiğimiz hafta 3’üncü Ağır Ceza ile 12’inci Asliye Hukuk Mahkemeleri’nde görevli personel karantinaya alınırken, önceki gün bir mahkeme personelinin daha karantina kapsamına alındığı öğrenildi. Bu arada, Alanya Adliyesi’nde de İcra Müdürlüğü’nde görevli bir kadın personelin korona testinin pozitif çıkması sonucu icra müdürlüğü ve icra mahkemelerinin karantinaya alındığı açıklandı.

 

İZİNLİ PERSONEL GÖREVE ÇAĞRILDI

Konuyla ilgili Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada,“İcra müdürlüğümüzde bir zabıt katibinin PCR testi pozitif çıkmış olup icra müdürlüğündeki aynı ortamda çalışmaları nedeniyle 33 personel evlerinde karantinaya alınmıştır. İzinde olan icra personeli izinden çağrılmıştır, yine daha önceden icrada çalışmış savcılık-mahkeme zabıt katiplerinde 3 kişi icra müdürlüğü işlerinin aksamaması için hazır edilmek üzere komisyon kararı alınmıştır. İcra müdürlüğünde dezenfektan işlemleri başlamıştır. Karantinaya alınan arkadaşlar sadece icra müdürlüğü personelimiz olup Adliyemiz faaliyetlerine devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.