Afacan iş insanlarına projelerini anlattı

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.02.2024 - 10:06, Güncelleme: 22.02.2024 - 10:06
 

Afacan iş insanlarına projelerini anlattı

İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) üyelerine projelerini anlattı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) üyelerine projelerini anlattı. Afacan, " İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak ve yerel halkın yaşam kalitesini artıracak nitelikteki projelerimizle Döşemealtı'nı çağdaş bir kent yapısıyla buluşturmayı hedefliyoruz" dedi. Antalyalı iş insanlarına Kırkgöz projesiyle ilgili bilgiler veren Afacan, " "Kırkgöz Projesi ile mesire alanları, kafeler, piknik alanları ve ahşap oyun parkları gibi unsurları içeren ve ilçenin yeşil ve doğal dokusunu koruyarak vatandaşlara sağlık yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" dedi. Afacan, 'Mesire Revize ve Büyütme Projesi ile ilçenin turizm potansiyelini artırmaya amaçladıklarını belirterek, açık etkinlik alanları, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları gibi unsurların ilçeye nefes aldıracağını söyledi.
İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) üyelerine projelerini anlattı.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Emre Afacan, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) üyelerine projelerini anlattı. Afacan, " İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak ve yerel halkın yaşam kalitesini artıracak nitelikteki projelerimizle Döşemealtı'nı çağdaş bir kent yapısıyla buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Antalyalı iş insanlarına Kırkgöz projesiyle ilgili bilgiler veren Afacan, " "Kırkgöz Projesi ile mesire alanları, kafeler, piknik alanları ve ahşap oyun parkları gibi unsurları içeren ve ilçenin yeşil ve doğal dokusunu koruyarak vatandaşlara sağlık yaşam alanları sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Afacan, 'Mesire Revize ve Büyütme Projesi ile ilçenin turizm potansiyelini artırmaya amaçladıklarını belirterek, açık etkinlik alanları, yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları gibi unsurların ilçeye nefes aldıracağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.