Ağaçtan düşen adam hayatını kaybetti

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.11.2023 - 19:08, Güncelleme: 20.11.2023 - 19:08
 

Ağaçtan düşen adam hayatını kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde budama yaparken ağaçtan düşen Ali Gürakar (59) hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Olay, Beyreli Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin bahçesinde bulunan ağaca budama yapmak için çıkan Ali Gürakar dengesini kaybederek yaklaşık 2 metreden düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Gürakar, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.  Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. 
Antalya'nın Alanya ilçesinde budama yaparken ağaçtan düşen Ali Gürakar (59) hayatını kaybetti.

haberimizvar.net- Olay, Beyreli Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin bahçesinde bulunan ağaca budama yapmak için çıkan Ali Gürakar dengesini kaybederek yaklaşık 2 metreden düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Gürakar, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.