Ağlayarak ‘yeter’ dedi

SİYASET 08.11.2023 - 19:33, Güncelleme: 08.11.2023 - 19:59
 

Ağlayarak ‘yeter’ dedi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeniden belediye başkan adayı olmayacağını açıkladı.

haberimizvar.net- Yerel seçim yaklaştıkça belediye başkan adayı olmak isteyenler ön plana çıkma yarışına dahil olurken CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, binlerce kişinin olduğu programında yeniden aday olmayacağını ağlayarak açıkladı. Manavgat Atatürk Kültür Mirkezi’nde ‘Hizmette 15 yıl- 15 yıl bitmeyen hikayemiz’ adlı program düzenleyen Başkan Sözen, “15 yıldır neler yaptık, hangi hizmetleri verdik hepsini anlattım. Dostlar ama artık yeter. Bundan sonra hiç bir yere aday değilim. Bu süreçte hepinize hakkım helal olsun ama bir kaç kişi dışında hakkımı  helal etmiyorum” diyerek ağlamaya başladı. Salonda bulunananlar Sözen’e sarılarak ağladı. Program bitmesine karşın Sözen ve davetlilere uzun süre duygu dolu anlar yaşadı.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeniden belediye başkan adayı olmayacağını açıkladı.

haberimizvar.net- Yerel seçim yaklaştıkça belediye başkan adayı olmak isteyenler ön plana çıkma yarışına dahil olurken CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, binlerce kişinin olduğu programında yeniden aday olmayacağını ağlayarak açıkladı.

Manavgat Atatürk Kültür Mirkezi’nde ‘Hizmette 15 yıl- 15 yıl bitmeyen hikayemiz’ adlı program düzenleyen Başkan Sözen, “15 yıldır neler yaptık, hangi hizmetleri verdik hepsini anlattım. Dostlar ama artık yeter. Bundan sonra hiç bir yere aday değilim. Bu süreçte hepinize hakkım helal olsun ama bir kaç kişi dışında hakkımı  helal etmiyorum” diyerek ağlamaya başladı. Salonda bulunananlar Sözen’e sarılarak ağladı. Program bitmesine karşın Sözen ve davetlilere uzun süre duygu dolu anlar yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.