Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?

GÜNDEM 21.07.2021 - 14:32, Güncelleme: 21.07.2021 - 14:32
 

Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?

İçişleri Bakanı Soylu’nun “Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur” sözüne tepki gösteren CHP’li Bekaroğlu, “Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Biz Çanakkale’de, Sakarya’da, Kocatepe’de evlatlarımızı vererek kaç defa millet olduk?” diye sordu.

haberimizvar.net- Suriye’nin Afrin ve Azez kentlerindeki bayramlaşma etkinliğine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İnanıyorum ki her birinizin bu millet, ülke ve insanlık, geleneğimiz ve kültürümüz adına yapacak çok şeyiniz olacak. Çok emanet bırakacaksınız. Biz böyle bir milletiz ve böyle olmaya devam edeceğiz. Millet olmak kolay bir iş değildir. Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur. Beraber cuma namazında sıkı sıkı saf tutarak millet olunur. Çocuğun başını okşayarak millet olunur” dedi. KAÇ DEFA MİLLET OLDUK! Soylu’nun “Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur” sözü ise siyasette tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Soylu’nun açıklamasına çok sert tepki gösterdi. Bekaroğlu, sosyal medya hesabından Soylu’nun sözlerini alıntılayarak, “Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Biz Çanakkale’de, Sakarya’da, Afyon Kocatepe’de ve daha nice savaşlarda bu topraklara evlatlarımızı vererek kaç defa millet olduk!” yazdı. 
İçişleri Bakanı Soylu’nun “Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur” sözüne tepki gösteren CHP’li Bekaroğlu, “Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Biz Çanakkale’de, Sakarya’da, Kocatepe’de evlatlarımızı vererek kaç defa millet olduk?” diye sordu.

haberimizvar.net- Suriye’nin Afrin ve Azez kentlerindeki bayramlaşma etkinliğine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İnanıyorum ki her birinizin bu millet, ülke ve insanlık, geleneğimiz ve kültürümüz adına yapacak çok şeyiniz olacak. Çok emanet bırakacaksınız. Biz böyle bir milletiz ve böyle olmaya devam edeceğiz. Millet olmak kolay bir iş değildir. Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur. Beraber cuma namazında sıkı sıkı saf tutarak millet olunur. Çocuğun başını okşayarak millet olunur” dedi.

KAÇ DEFA MİLLET OLDUK!

Soylu’nun “Ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur” sözü ise siyasette tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Soylu’nun açıklamasına çok sert tepki gösterdi. Bekaroğlu, sosyal medya hesabından Soylu’nun sözlerini alıntılayarak, “Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? Biz Çanakkale’de, Sakarya’da, Afyon Kocatepe’de ve daha nice savaşlarda bu topraklara evlatlarımızı vererek kaç defa millet olduk!” yazdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.