Ahlaksız iftiralar !

SİYASET 17.03.2024 - 11:39, Güncelleme: 17.03.2024 - 11:39
 

Ahlaksız iftiralar !

CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'ın davalarının Yargıtay tarafından incelemeye alındığı iddialarına zehir zemberek cevap geldi. CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu baştan aşağı çirkin, yalan, ahlaksız iftiralar, siyasal zaferimize doping etkisi yapıyor" dedi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'ın davalarının Yargıtay tarafından incelemeye alındığı yönündeki girişimlerin baştan aşağı çirkin, yalan ve ahlaksız iftiralar olduğunu bildirdi. Gündüz, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ''Belediye Başkan Adayımız Cem Kotan’ı  hedef alan ve siyasette hiç yer almaması gereken ahlaksız iftiralar serisi sürüyor. Afişlerimizi parçalayan, konusu suç olan ilanları dağıtanlar, en son olarak ürettikleri yalan haberi yaymak için günübirlik haber sitesi kurdular. Sözümona adayımız  Cem Kotan’ın mahkumiyeti olan bir dosyasını Yargıtay ele alıyormuş, adaylığı düşermiş. Bu baştan aşağı çirkin yalan ve iftira amaçlı haber için de savcılığa başvuru derhal yapılacaktır. Ama ne yapsalar işe yaramayacak. Bu rezil ve ahlaksız girişimler, gelmekte olan siyasal zaferimize ve Konyaaltı için bir aşkla işe başlamamıza doping etkisi yapıyor. Arkası gelmeyen sahtekarlıkları ve algı operasyonlarını o zamana kadar  halkımızın bilgisine sunmaya devam edeceğiz. Bu iftira kampanyasını düzenleyenler, adaletin elinden kurtulamayacaklar.''
CHP'den Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'ın davalarının Yargıtay tarafından incelemeye alındığı iddialarına zehir zemberek cevap geldi. CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu baştan aşağı çirkin, yalan, ahlaksız iftiralar, siyasal zaferimize doping etkisi yapıyor" dedi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan'ın davalarının Yargıtay tarafından incelemeye alındığı yönündeki girişimlerin baştan aşağı çirkin, yalan ve ahlaksız iftiralar olduğunu bildirdi. Gündüz, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Belediye Başkan Adayımız Cem Kotan’ı  hedef alan ve siyasette hiç yer almaması gereken ahlaksız iftiralar serisi sürüyor.

Afişlerimizi parçalayan, konusu suç olan ilanları dağıtanlar, en son olarak ürettikleri yalan haberi yaymak için günübirlik haber sitesi kurdular.
Sözümona adayımız  Cem Kotan’ın mahkumiyeti olan bir dosyasını Yargıtay ele alıyormuş, adaylığı düşermiş.

Bu baştan aşağı çirkin yalan ve iftira amaçlı haber için de savcılığa başvuru derhal yapılacaktır.

Ama ne yapsalar işe yaramayacak.

Bu rezil ve ahlaksız girişimler, gelmekte olan siyasal zaferimize ve Konyaaltı için bir aşkla işe başlamamıza doping etkisi yapıyor.

Arkası gelmeyen sahtekarlıkları ve algı operasyonlarını o zamana kadar  halkımızın bilgisine sunmaya devam edeceğiz. Bu iftira kampanyasını düzenleyenler, adaletin elinden kurtulamayacaklar.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.