Aile Bakanı Yanık, koruma altındaki çocuğu ifşa etti

GÜNDEM 24.04.2021 - 11:44, Güncelleme: 24.04.2021 - 11:44
 

Aile Bakanı Yanık, koruma altındaki çocuğu ifşa etti

​Yeni Aile Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu devrettiği çocuğun koruma altında tutulduğunu açıkladı; Ramazan diye çocuğa çay ve çikolata vermediğini söyledi.

haberimizvar.net- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bakanlık koltuğunu devlet korumasındaki ilkokul öğrencisine verdi. Derya Yanık, koltuğunu devrettiği çocuğun koruma altında olduğunu ifşa etti, Ramazan olduğu için de küçük çocuğa çikolata ve çay ikram etmediğini açıkladı.  Derya Yanık şu ifadeleri kullandı: "Tabi Ramazan olduğu için bir şey ikram edemedik. Ramazan’dan sonra aynı evde kaldığı 5 arkadaşıyla birlikte bize misafir olarak gelecek o zaman çikolata ve çay hakkımızı kullanacağız.” Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Derya Yanık'ı şov yapmakla suçlayarak tepki gösterdi:  Söz konusu anların görüntülerini paylaşan yönetmen Levent Kazak "Ya sinirden dışarı attım kendimi, yürüdüm. Burnumdan soluyorum hâlâ. İnsan değil bunlar. Koruma altındaki küçücük çocuğu deşifre etmek zaten suç, yetmemiş üzerinden din bezirganlığı yapıyor bir de. Sesi titriyor çocuğun. Ya size sarf edilecek küfüre ayıp" dedi.  Saadet Partili Ali Aktaş "Cumhurbaşkanı olsam Derya Yanık'ı derhal görevden alırdım. Gerçi onu bakan atamış olmakla zaten göreve insan seçmede son derece başarısız olduğum ortaya çıkmış olurdu ve bundan dolayı utanmam da gerekirdi. Bir yetim çocuğa nasıl davranacağını bilmeyenden Aile Bakanı olmaz" ifadesini kullandı. (HABER MERKEZİ)  
​Yeni Aile Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu devrettiği çocuğun koruma altında tutulduğunu açıkladı; Ramazan diye çocuğa çay ve çikolata vermediğini söyledi.

haberimizvar.net- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bakanlık koltuğunu devlet korumasındaki ilkokul öğrencisine verdi. Derya Yanık, koltuğunu devrettiği çocuğun koruma altında olduğunu ifşa etti, Ramazan olduğu için de küçük çocuğa çikolata ve çay ikram etmediğini açıkladı. 

Derya Yanık şu ifadeleri kullandı: "Tabi Ramazan olduğu için bir şey ikram edemedik. Ramazan’dan sonra aynı evde kaldığı 5 arkadaşıyla birlikte bize misafir olarak gelecek o zaman çikolata ve çay hakkımızı kullanacağız.”

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Derya Yanık'ı şov yapmakla suçlayarak tepki gösterdi: 

Söz konusu anların görüntülerini paylaşan yönetmen Levent Kazak "Ya sinirden dışarı attım kendimi, yürüdüm. Burnumdan soluyorum hâlâ. İnsan değil bunlar. Koruma altındaki küçücük çocuğu deşifre etmek zaten suç, yetmemiş üzerinden din bezirganlığı yapıyor bir de. Sesi titriyor çocuğun. Ya size sarf edilecek küfüre ayıp" dedi. 

Saadet Partili Ali Aktaş "Cumhurbaşkanı olsam Derya Yanık'ı derhal görevden alırdım. Gerçi onu bakan atamış olmakla zaten göreve insan seçmede son derece başarısız olduğum ortaya çıkmış olurdu ve bundan dolayı utanmam da gerekirdi. Bir yetim çocuğa nasıl davranacağını bilmeyenden Aile Bakanı olmaz" ifadesini kullandı. (HABER MERKEZİ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.