Aile hekiminden evlerde gönüllü aşılama

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.02.2021 - 17:12, Güncelleme: 24.02.2021 - 17:12
 

Aile hekiminden evlerde gönüllü aşılama

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aile hekimi Dr. Veysel Gözüoğlu, kendisine kayıtlı 65 yaş üstü bireylere, gönüllü olarak evlerinde aşılama yapıyor.

haberimizvar.net- Aile hekiminin bu idealist ve insancıl yaklaşımı karşında gözyaşlarını tutamayan Ayşe Hatipoğu, kendisine verilen kıymetten dolayı çok mutlu oldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, fedakar çalışmalarından dolayı Dr. Veysel Gözüoğlu'nu arayarak tebrik etti. Hülür, bu süreçte başarılı çalışmalarıyla emek veren tüm sağlık camiası çalışanlarına da teşekkür etti. Dr. Veysel Gözüoğlu ise bu işin manevi hazzı ve hastalarının yüzünde gördüğü tebessümün her şeye değer olduğunu söyledi. Ünal Hülür, kentte alınan önlemler ve vakaların yakından takibi sayesinde pandemi sürecini en başarılı yöneten illerin başında geldiklerini söyledi. Hülür, "Antalya Valiliğimiz öncülüğünde diğer tüm kurumlarla işbirliği içindeyiz. Halkımızın da duyarlı davranışları ve kurallara uyum sağlamaları sonucu vaka sayılarını daha da düşüreceğiz" dedi. Covid-19 aşı uygulaması aşılanma programı kapsamında kentte 65 yaş ve üzeri vatandaşlara birinci doz aşı uygulamasının başarılı bir şekilde devam ettiğini aktaran Hülür, "Bu yaş grubunun öncelikle kendilerine en yakın sağlık kuruluşlarından aile hekimi, kamu hastaneleri, üniversite hastanesi, özel hastanelerden randevu alıp aşılarını yaptırmaları gerekmektedir. Evde bakım hizmeti alan hastaları ise ilçe sağlık müdürlüklerinden randevu almaları durumunda evine giden sağlık ekipleri tarafından aşılamaları yapılmaktadır" diye konuştu.   
Antalya'nın Manavgat ilçesinde aile hekimi Dr. Veysel Gözüoğlu, kendisine kayıtlı 65 yaş üstü bireylere, gönüllü olarak evlerinde aşılama yapıyor.

haberimizvar.net- Aile hekiminin bu idealist ve insancıl yaklaşımı karşında gözyaşlarını tutamayan Ayşe Hatipoğu, kendisine verilen kıymetten dolayı çok mutlu oldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, fedakar çalışmalarından dolayı Dr. Veysel Gözüoğlu'nu arayarak tebrik etti. Hülür, bu süreçte başarılı çalışmalarıyla emek veren tüm sağlık camiası çalışanlarına da teşekkür etti. Dr. Veysel Gözüoğlu ise bu işin manevi hazzı ve hastalarının yüzünde gördüğü tebessümün her şeye değer olduğunu söyledi.


Ünal Hülür, kentte alınan önlemler ve vakaların yakından takibi sayesinde pandemi sürecini en başarılı yöneten illerin başında geldiklerini söyledi. Hülür, " Antalya Valiliğimiz öncülüğünde diğer tüm kurumlarla işbirliği içindeyiz. Halkımızın da duyarlı davranışları ve kurallara uyum sağlamaları sonucu vaka sayılarını daha da düşüreceğiz" dedi.


Covid-19 aşı uygulaması aşılanma programı kapsamında kentte 65 yaş ve üzeri vatandaşlara birinci doz aşı uygulamasının başarılı bir şekilde devam ettiğini aktaran Hülür, "Bu yaş grubunun öncelikle kendilerine en yakın sağlık kuruluşlarından aile hekimi, kamu hastaneleri, üniversite hastanesi, özel hastanelerden randevu alıp aşılarını yaptırmaları gerekmektedir. Evde bakım hizmeti alan hastaları ise ilçe sağlık müdürlüklerinden randevu almaları durumunda evine giden sağlık ekipleri tarafından aşılamaları yapılmaktadır" diye konuştu. 
ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE AILE HEKIMI DR. VEYSEL GOZUOGLU, KENDISINE KAYITLI 65 YAS USTU BIREYLERE, GONULLU OLARAK EVLERINDE ASILAMA YAPIYOR. IL SAGLIK MUDURU DR. UNAL HULUR, ACIKLAMA YAPTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.