Ak Parti ‘Altın Çağ’ dedi muhalefet ‘Süslü laflar’ dedi

SİYASET 26.02.2024 - 13:02, Güncelleme: 26.02.2024 - 13:02
 

Ak Parti ‘Altın Çağ’ dedi muhalefet ‘Süslü laflar’ dedi

CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar’ın sert çıkışı dikkatleri üzerine çekti. AK Parti’nin seçimlerde ‘Altın Çağ’ sloganına ateş püsküren Başar, hükümete hangi sözlerle yüklendi.

haberimizvar.net- CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara ile birlikte halk buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günün ilk saatlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, akşam saatlerinde kırsal mahallelerde halk buluşmalarına katılıyor. Esnaf ve vatandaşların büyük bir dar boğazda olduğunu ve artık gününü dahi geçiremediğini belirten Başkan Başar, mevcut hükümetin halka devamlı hayal sattığını söyledi. BORCU BORÇLA KAPATIYORLAR Başkan Başar, “Manavgat Belediye Başkan Adayımız Sayın Niyazi Nefi Kara ile birlikte halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Halkımızın durumu inanın içler acısı. Emeklinin maaşı bir ev kirası bile etmiyor. Asgari ücretli kredi kartıyla geçinmeye çalışıyor ve borçla borcu kapatır hale gelmiş. Vatandaşlarımız evinin temel ihtiyacını alırken defalarca düşünmek zorunda kalıyor. Halkımız insanca yaşamak istiyor fakat mevcut hükümet tamamen bu sorunlara duyarsız kalmış bir vaziyette. Çocuğundan yaşlısına kime dokunsak bin ah işitiyoruz. İnsanlarımız çocuklarına harçlık veremez duruma geldi. Süslü kelimelerle altın çağı başlatmak ne kadar kolay. ALIŞVERİŞ CESARETE DÖNÜŞTÜ Etin kilosu 600 lira, mazot 45 lira, ev kiraları asgari ücretle eş değer, gençlerimiz evlenemez hale gelmiş ve pazardan ev alışverişi yapmak ise cesaret işine dönmüş durumda. Her dönem muhteşem hesaplar yapan iktidara göre de şahlanış ve uçuş döneminden sonra altın çağ dönemine girmiş bulunuyoruz. Süslü kelimeler ve sloganlarla edebiyat yapmayı bırakın da milletin geçim derdi için biraz matematik yapın. Millet feryat içinde. Bizler, sizin tüm duyarsız ve umursamazlığınıza rağmen bu halkın sesi olmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara göreve gelecek ve Halkçı Belediyecilik anlayışı vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecek” dedi.
CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar’ın sert çıkışı dikkatleri üzerine çekti. AK Parti’nin seçimlerde ‘Altın Çağ’ sloganına ateş püsküren Başar, hükümete hangi sözlerle yüklendi.

haberimizvar.net-  CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara ile birlikte halk buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günün ilk saatlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, akşam saatlerinde kırsal mahallelerde halk buluşmalarına katılıyor. Esnaf ve vatandaşların büyük bir dar boğazda olduğunu ve artık gününü dahi geçiremediğini belirten Başkan Başar, mevcut hükümetin halka devamlı hayal sattığını söyledi.

BORCU BORÇLA KAPATIYORLAR

Başkan Başar, “ Manavgat Belediye Başkan Adayımız Sayın Niyazi Nefi Kara ile birlikte halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Halkımızın durumu inanın içler acısı. Emeklinin maaşı bir ev kirası bile etmiyor. Asgari ücretli kredi kartıyla geçinmeye çalışıyor ve borçla borcu kapatır hale gelmiş. Vatandaşlarımız evinin temel ihtiyacını alırken defalarca düşünmek zorunda kalıyor.

Halkımız insanca yaşamak istiyor fakat mevcut hükümet tamamen bu sorunlara duyarsız kalmış bir vaziyette. Çocuğundan yaşlısına kime dokunsak bin ah işitiyoruz. İnsanlarımız çocuklarına harçlık veremez duruma geldi. Süslü kelimelerle altın çağı başlatmak ne kadar kolay.

ALIŞVERİŞ CESARETE DÖNÜŞTÜ

Etin kilosu 600 lira, mazot 45 lira, ev kiraları asgari ücretle eş değer, gençlerimiz evlenemez hale gelmiş ve pazardan ev alışverişi yapmak ise cesaret işine dönmüş durumda. Her dönem muhteşem hesaplar yapan iktidara göre de şahlanış ve uçuş döneminden sonra altın çağ dönemine girmiş bulunuyoruz.

Süslü kelimeler ve sloganlarla edebiyat yapmayı bırakın da milletin geçim derdi için biraz matematik yapın. Millet feryat içinde. Bizler, sizin tüm duyarsız ve umursamazlığınıza rağmen bu halkın sesi olmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta “Halkın Doktoru” Niyazi Nefi Kara göreve gelecek ve Halkçı Belediyecilik anlayışı vatandaşların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.