Ak Parti MHP'den Kızılarık'a ret!

YEREL 08.12.2023 - 10:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 10:25
 

Ak Parti MHP'den Kızılarık'a ret!

Vakıflar Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından 100 yılı aşkın süredir yaşadıkları mahallelerinden çıkarılmak istenen Kızılarık sakinlerinin sorunlarının çözümü için CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı tarafından verilen önerge Meclis'te Ak Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nin Kızılarık Mahallesi'nde 100 yılı aşkındır yaşadıkları evlerinden, ata topraklarından çıkarılmak istenen Kızılarık halkının çilesi bitmek bilmiyor. Barınma haklarını savunmaya çalışan, bunun için de çalmadık kapı bırakmayan Kızılarık sakinleri bu kez Ankara'dan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gelen haberle sarsıldılar. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kızılarık halkının aylardır yürüttüğü mücadeleye destek vererek, Kızılarak'ta 332 hanenin sorunlarının 4706 sayılı yasaya dayanarak, hazine ve vakıflar arasında trampa ile çözülebileceğini ifade etti. Meclis'te gündem dışı söz alan Cavit Arı, genel kurulda AK Parti ve MHP üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, 'bu an önce iki kurum arasında görüşmelerin tamamlanıp, protokollerin imzalanmasını Antalyalı hemşerilerimiz beklemektedir. Biz de sizlere iktidar olarak bu görevinizi yerine getirin diyor ve halkımız adına bunu sizlerden talep ediyorum" dedi. Arı'nın meclis gündemine sunduğu Kızılarık önergesi Ak Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.
Vakıflar Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından 100 yılı aşkın süredir yaşadıkları mahallelerinden çıkarılmak istenen Kızılarık sakinlerinin sorunlarının çözümü için CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı tarafından verilen önerge Meclis'te Ak Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

haberimizvar.net- Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nin Kızılarık Mahallesi'nde 100 yılı aşkındır yaşadıkları evlerinden, ata topraklarından çıkarılmak istenen Kızılarık halkının çilesi bitmek bilmiyor. Barınma haklarını savunmaya çalışan, bunun için de çalmadık kapı bırakmayan Kızılarık sakinleri bu kez Ankara'dan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gelen haberle sarsıldılar.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kızılarık halkının aylardır yürüttüğü mücadeleye destek vererek, Kızılarak'ta 332 hanenin sorunlarının 4706 sayılı yasaya dayanarak, hazine ve vakıflar arasında trampa ile çözülebileceğini ifade etti. Meclis'te gündem dışı söz alan Cavit Arı, genel kurulda AK Parti ve MHP üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, 'bu an önce iki kurum arasında görüşmelerin tamamlanıp, protokollerin imzalanmasını Antalyalı hemşerilerimiz beklemektedir. Biz de sizlere iktidar olarak bu görevinizi yerine getirin diyor ve halkımız adına bunu sizlerden talep ediyorum" dedi. Arı'nın meclis gündemine sunduğu Kızılarık önergesi Ak Parti ve MHP oylarıyla reddedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.