AK Parti Serik'i kaptırmadı

SİYASET 26.12.2023 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:46
 

AK Parti Serik'i kaptırmadı

Yerel seçimlerde işbirliği yapacak olacak Cumhur İttifakı'nın iki büyük ortağı Ak Parti ile MHP arasında süren Antalya pazarlığında AK Parti MHP'nin 'olmazsa olmazımız' dediği Serik belediye başkan adaylığını ortağına kaptırmadı. MHP'nin Antalya'da 5 ilçede seçime gireceği bildiriliyor..

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, siyasi partilerin seçime girecekleri yerlerde belli olmaya başladı. Yerel seçimlerde işbirliği yapacak olan Cumhur İttifakı'nın iki büyük partisi Ak Parti ile MHP arasında yapılan Antalya pazarlığında, Ak Parti'nin MHP'nin 'olmazsa olmazımız' dediği Serik'i ortağına kaptırmadığı ortaya çıktı. Kulislere yansıyan bilgilere göre, Ak Parti ve MHP arasındaki Antalya pazarlığı sonucu MHP, Antalya'da 5 ilçede belediye başkan adayı gösterecek. MHP belediye başkanının bulunduğu Alanya ve Korkuteli dışında Finike, Demre ve Gazipaşa'da kendi adayı ile seçime girecek. Antalya'nın diğer 14 ilçesinde ise Ak Parti belediye başkan adayı ile yarışacak. Cumhur İttifakı'nın iki ortağı arasında yapılan işbirliğine göre MHP, Antalya'nın 14 ilçesinde Ak Parti adayı, Ak Parti ise 5 ilçede MHP adayını destekleyecek. MHP Antalya'da seçime gireceği Alanya'da Adem Murat Yücel, Korkuteli de ise Ömer İşlek'e yerel iktidarı elinde bulunduruyor. Finike'de CHP'li Mustafa Geyikçi, Gazipaşa'da CHP'li Mehmet Ali Yılmaz, Demre'de ise CHP'ye geçme görüşmelerini sürdüren İYİ Partili Gülsüm Cengiz belediye başkanı olarak görev yapıyor.
Yerel seçimlerde işbirliği yapacak olacak Cumhur İttifakı'nın iki büyük ortağı Ak Parti ile MHP arasında süren Antalya pazarlığında AK Parti MHP'nin 'olmazsa olmazımız' dediği Serik belediye başkan adaylığını ortağına kaptırmadı. MHP'nin Antalya'da 5 ilçede seçime gireceği bildiriliyor..

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, siyasi partilerin seçime girecekleri yerlerde belli olmaya başladı. Yerel seçimlerde işbirliği yapacak olan Cumhur İttifakı'nın iki büyük partisi Ak Parti ile MHP arasında yapılan Antalya pazarlığında, Ak Parti'nin MHP'nin 'olmazsa olmazımız' dediği Serik'i ortağına kaptırmadığı ortaya çıktı.

Kulislere yansıyan bilgilere göre, Ak Parti ve MHP arasındaki Antalya pazarlığı sonucu MHP, Antalya'da 5 ilçede belediye başkan adayı gösterecek. MHP belediye başkanının bulunduğu Alanya ve Korkuteli dışında Finike, Demre ve Gazipaşa'da kendi adayı ile seçime girecek. Antalya'nın diğer 14 ilçesinde ise Ak Parti belediye başkan adayı ile yarışacak.

Cumhur İttifakı'nın iki ortağı arasında yapılan işbirliğine göre MHP, Antalya'nın 14 ilçesinde Ak Parti adayı, Ak Parti ise 5 ilçede MHP adayını destekleyecek. MHP Antalya'da seçime gireceği Alanya'da Adem Murat Yücel, Korkuteli de ise Ömer İşlek'e yerel iktidarı elinde bulunduruyor. Finike'de CHP'li Mustafa Geyikçi, Gazipaşa'da CHP'li Mehmet Ali Yılmaz, Demre'de ise CHP'ye geçme görüşmelerini sürdüren İYİ Partili Gülsüm Cengiz belediye başkanı olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.