Ak Parti ve İYİ Parti'den Konyaaltı'na talip çıkmadı

SİYASET 07.12.2023 - 12:35, Güncelleme: 07.12.2023 - 12:35
 

Ak Parti ve İYİ Parti'den Konyaaltı'na talip çıkmadı

Yerel seçimlerde CHP'nin 20 belediye başkan aday adayı ve 90 belediye meclisi aday adayı ile rekor kırdığı Konyaaltı belediye başkanlığı için Ak Parti'den ve İYİ Parti'de belediye başkan adaylığı için başvuru yapılmayışı dikkat çekti.

haberimizvar.net- 30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde siyasi partiler, anket çalışmaları başta olmak üzere belediye başkan aday adayını belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Antalya'da CHP'nin kalesi olarak bilinen Konyaaltı'nda CHP'den belediye başkan aday adaylığı için 20, belediye meclisi üyeliği için de 90 aday adaylığı başvurusu yapılarak bir rekora imza atılmıştı. Konyaaltı’nda iktidar partisi Ak Parti'den ve CHP'nin iş birliği teklifini kabul etmeyip, seçimlere kendi adayları ile girme kararında olan İYİ Parti'den belediye başkan adaylığı için hiçbir başvuruda bulunulmaması dikkat çekiyor. Ak Parti, 2019 yerel seçimlerinde Gaye Doğanoğlu'nun Konyaaltı belediye başkan adayı olarak göstermiş, belediye başkanlığı seçimini CHP'li Semih Esen yüzde 66,85 ile kazanırken, Ak Parti'nin adayı Gaye Doğanoğlu yüzde 30,86 oy almıştı.  Kulislerde Ak Parti'nin Konyaaltı'nda kimi belediye başkan adayı göstereceği merak uyandırırken, İYİ Parti'nin aday gösterip göstermeyeceği henüz netlik kazanmadı.
Yerel seçimlerde CHP'nin 20 belediye başkan aday adayı ve 90 belediye meclisi aday adayı ile rekor kırdığı Konyaaltı belediye başkanlığı için Ak Parti'den ve İYİ Parti'de belediye başkan adaylığı için başvuru yapılmayışı dikkat çekti.

haberimizvar.net- 30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde siyasi partiler, anket çalışmaları başta olmak üzere belediye başkan aday adayını belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Antalya'da CHP'nin kalesi olarak bilinen Konyaaltı'nda CHP'den belediye başkan aday adaylığı için 20, belediye meclisi üyeliği için de 90 aday adaylığı başvurusu yapılarak bir rekora imza atılmıştı.

Konyaaltı’nda iktidar partisi Ak Parti'den ve CHP'nin iş birliği teklifini kabul etmeyip, seçimlere kendi adayları ile girme kararında olan İYİ Parti'den belediye başkan adaylığı için hiçbir başvuruda bulunulmaması dikkat çekiyor. Ak Parti, 2019 yerel seçimlerinde Gaye Doğanoğlu'nun Konyaaltı belediye başkan adayı olarak göstermiş, belediye başkanlığı seçimini CHP'li Semih Esen yüzde 66,85 ile kazanırken, Ak Parti'nin adayı Gaye Doğanoğlu yüzde 30,86 oy almıştı. 

Kulislerde Ak Parti'nin Konyaaltı'nda kimi belediye başkan adayı göstereceği merak uyandırırken, İYİ Parti'nin aday gösterip göstermeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.