‘Ak Partili Başkan’dan ‘CHP Adayı’na destek

SİYASET 25.02.2024 - 15:12, Güncelleme: 25.02.2024 - 16:41
 

‘Ak Partili Başkan’dan ‘CHP Adayı’na destek

Ak Parti'den istifa eden Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP Kemer Belediye Başkanı ve Adayı Necati Topaloğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak destek verdi.

haberimizvar.net- 7 yıl Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığı yapan İsmail Selami Minta, 31Mart seçimleri için Kemer Belediye Başkan Adayı Adayı olmuştu. Ak Parti tarafından Kemer Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Minta  seçim çalışmalarını sürdürürken, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un devreye girmesiyle değişikliğe gidilmiş ve Minta'nın yerine Rahman Şeker Ak Parti Kemer İlçe Başkanı yapılmıştı. Bu gelişme üzerine Ak Parti'den istifa eden İsmail Selami Minta, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek'in de katıldığı CHP Kemer Belediye Başkanı ve Adayı Necati Topaloğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak destek verdi.
Ak Parti'den istifa eden Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP Kemer Belediye Başkanı ve Adayı Necati Topaloğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak destek verdi.

haberimizvar.net- 7 yıl Ak Parti Kemer İlçe Başkanlığı yapan İsmail Selami Minta, 31Mart seçimleri için Kemer Belediye Başkan Adayı Adayı olmuştu. Ak Parti tarafından Kemer Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Minta  seçim çalışmalarını sürdürürken, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un devreye girmesiyle değişikliğe gidilmiş ve Minta'nın yerine Rahman Şeker Ak Parti Kemer İlçe Başkanı yapılmıştı.

Bu gelişme üzerine Ak Parti'den istifa eden İsmail Selami Minta, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek'in de katıldığı CHP Kemer Belediye Başkanı ve Adayı Necati Topaloğlu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılarak destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.