AK Parti'nin aday tanıtımı 15 Ocak'ta

SİYASET 21.12.2023 - 17:07, Güncelleme: 21.12.2023 - 17:17
 

AK Parti'nin aday tanıtımı 15 Ocak'ta

Ak Parti'nin 2024 yerel seçimleri için 15 Ocak'ta Ankara'da büyük aday tanıtımı yapacağı bildiriliyor. Ak Parti'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim kampanyasında Antalya ile birlikte 50 ile gitmesi planlanıyor.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı’nın mitingleri de merak ediliyor. 1 Şubat itibarıyla mitinglerin başlaması bekleniyor. Hem parti teşkilatı hem Cumhurbaşkanlığı şu sıralarda miting takvimine çalışıyor. Toplamda 50 ili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret etmesi beklentiler arasında. ADAY TANITIMI 15 OCAK'TA 15 Ocak’ta AK Parti’nin büyük aday tanıtım toplantısını yapması bekleniyor. O programın başkent Ankara’da olacağını ifade ediliyor. SEÇİM MÜZİKLERİ Seçim kampanyasında seçim şarkıları, müzikleri karşımıza çıkıyor. AK Parti Özhan Eren ile çalışıyor. Hatırlanacaktır ‘Haydi bir daha’ karşısı vardı AK Parti’nin, 2011 yılı seçimlerinde kullanmıştı, o şarkının bestecisi Özhan Eren, bu seçim döneminde AK Parti’nin seçim müzikleri üzerine çalışan isim olacak. Bazı müziklerin hazır olduğunu söylememiz mümkün. 15 MADDEDE BELEDİYECİLİK Kampanyanın detaylarına bakıldığında muhalefete sözde belediyecilik kavramları ile geçtiği 5 yılda vaatlerini yerine getirmediği ifadeleri ile yüklenmeyi planlıyor. AK Parti, 5 yıl içerisinde muhalefet belediyelerinin vadettiği, yerine getiremediği bazı projelerin vatandaşın dikkatine sunulması bekleniyor. AK Parti’nin broşürü olacak. 15 maddede gerçek belediyecilik anlatılacak. Şeffaf, adaletli, eşitlikçi, üretken belediyecilik gibi 15 maddede gerçek belediyecilik kavramının altı doldurulacak. Yol haritası AK Parti’nin belediye başkanlarının hepsinde mevcut olacak, onların kampanyasında kullanılacak.”  
Ak Parti'nin 2024 yerel seçimleri için 15 Ocak'ta Ankara'da büyük aday tanıtımı yapacağı bildiriliyor. Ak Parti'ye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim kampanyasında Antalya ile birlikte 50 ile gitmesi planlanıyor.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı’nın mitingleri de merak ediliyor. 1 Şubat itibarıyla mitinglerin başlaması bekleniyor. Hem parti teşkilatı hem Cumhurbaşkanlığı şu sıralarda miting takvimine çalışıyor. Toplamda 50 ili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaret etmesi beklentiler arasında.

ADAY TANITIMI 15 OCAK'TA

15 Ocak’ta AK Parti’nin büyük aday tanıtım toplantısını yapması bekleniyor. O programın başkent Ankara’da olacağını ifade ediliyor.

SEÇİM MÜZİKLERİ

Seçim kampanyasında seçim şarkıları, müzikleri karşımıza çıkıyor. AK Parti Özhan Eren ile çalışıyor. Hatırlanacaktır ‘Haydi bir daha’ karşısı vardı AK Parti’nin, 2011 yılı seçimlerinde kullanmıştı, o şarkının bestecisi Özhan Eren, bu seçim döneminde AK Parti’nin seçim müzikleri üzerine çalışan isim olacak. Bazı müziklerin hazır olduğunu söylememiz mümkün.

15 MADDEDE BELEDİYECİLİK

Kampanyanın detaylarına bakıldığında muhalefete sözde belediyecilik kavramları ile geçtiği 5 yılda vaatlerini yerine getirmediği ifadeleri ile yüklenmeyi planlıyor.

AK Parti, 5 yıl içerisinde muhalefet belediyelerinin vadettiği, yerine getiremediği bazı projelerin vatandaşın dikkatine sunulması bekleniyor. AK Parti’nin broşürü olacak. 15 maddede gerçek belediyecilik anlatılacak. Şeffaf, adaletli, eşitlikçi, üretken belediyecilik gibi 15 maddede gerçek belediyecilik kavramının altı doldurulacak. Yol haritası AK Parti’nin belediye başkanlarının hepsinde mevcut olacak, onların kampanyasında kullanılacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.