AK Parti’nin sembol ismi o partide siyasete atılıyor

SİYASET 04.12.2019 - 13:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AK Parti’nin sembol ismi o partide siyasete atılıyor

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok'un Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partide yer alacağı belirtildi

haberimizvar.net Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin kurucular kurulunda FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok'un da yer aldığı belirtildi. DAVUTOĞLU'NA İNANMIŞ T24'ten Candan Yıldız'ın haberine göre, Olçok'un Bolu'da yapılan kurucular kurulu toplantısına katıldığı, yaptığı konuşmada Davutoğlu'nun FETÖ ile mücadelede samimiyetine inandığını söylediği öğrenildi.  15 Temmuz Darbe Girişimi'nde oğlunu ve AKP'nin seçim reklam kampanyalarını yürüten eşi Erol Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, AKP'nin FETÖ ile mücadelesine yönelik eleştirileriyle gündeme geldi. En son İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 15 Temmuz'un 'kara kutusu' Adil Öksüz hakkında 'Nerede olduğunu biliyoruz' açıklamasına Olçok, Twitter hesabı üzerinden "Bir seçim zamanı Apo gibi iade edilmek üzere, muhafaza mı ediliyor bir yerlerde?" diye yazmıştı.  "NEDEN BU KADAR ENDİŞE İLE KARŞILANIYOR" Öte yandan, Nihal Olçok 1 Aralık günü, sosyal medya hesabından, AKP'li Binali Yıldırım'ın Davutoğlu için söylediği, "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun" sözlerine yanıt vermişti. Olçok, Yıldırım'a, "İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK parti Mars’tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri... Ahmet Davutoğlu" ifadelerini kullanmıştı.  
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok'un Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partide yer alacağı belirtildi

haberimizvar.net Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin kurucular kurulunda FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok'un da yer aldığı belirtildi.

DAVUTOĞLU'NA İNANMIŞ

T24'ten Candan Yıldız'ın haberine göre, Olçok'un Bolu'da yapılan kurucular kurulu toplantısına katıldığı, yaptığı konuşmada Davutoğlu'nun FETÖ ile mücadelede samimiyetine inandığını söylediği öğrenildi.  15 Temmuz Darbe Girişimi'nde oğlunu ve AKP'nin seçim reklam kampanyalarını yürüten eşi Erol Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, AKP'nin FETÖ ile mücadelesine yönelik eleştirileriyle gündeme geldi. En son İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 15 Temmuz'un 'kara kutusu' Adil Öksüz hakkında 'Nerede olduğunu biliyoruz' açıklamasına Olçok, Twitter hesabı üzerinden "Bir seçim zamanı Apo gibi iade edilmek üzere, muhafaza mı ediliyor bir yerlerde?" diye yazmıştı. 

"NEDEN BU KADAR ENDİŞE İLE KARŞILANIYOR"

Öte yandan, Nihal Olçok 1 Aralık günü, sosyal medya hesabından, AKP'li Binali Yıldırım'ın Davutoğlu için söylediği, "Ak Parti'nin altını oymaya çalıştı, yakalanınca mağduru oynamak istedi ve Kılıçdaroğlu'nun yanına koştu. 'Duruş' diye kitap yazmış ama kendi 'Duruş'u yok Ahmet Davutoğlu'nun" sözlerine yanıt vermişti. Olçok, Yıldırım'a, "İyi de sayın Binali Yıldırım ben bugüne kadar hakaret duymadım, yeni alternatifler üretilmesi neden bu kadar endişe ile karşılanıyor. AK parti Mars’tan gelmedi nihayetinde Refahtan doğmadı mı? Halbuki sevinilmesi lazım doğum olgunlaşmanın tam karşılığıdır. Hayatın gerçekleri... Ahmet Davutoğlu" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.