AK Parti'ye katılanlara rozet takıldı

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2024 - 17:17, Güncelleme: 21.03.2024 - 17:17
 

AK Parti'ye katılanlara rozet takıldı

AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende, partiye katılan 7 bin 841 yeni üyeyi temsilen 41 üyeye rozet takıldı.

haberimizvar.net- AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda rozet takma töreni yapıldı. İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üyeyi temsilen 41 üyeye rozetlerinin takıldığı tören düzenlediklerini söyledi. Yerel seçim çalışmalarını 19 ilçede başarıyla yürüttüklerini dile getiren Çetin, "Antalyalılar yanımızda olduğunu gösterdi. Hizmet kısırlığına son vermek isteyen bir kent var. 5 yılda yapılmayanların çok fazlasını yapmaya geliyoruz. Vaat edilip yapılmayanların yerine yeni vizyonlarla geliyoruz. 19 ilçe ve büyükşehire talibiz. Antalyalılara 5 yıl daha kabusa dönüşen yılları yaşatmayacağız. 19 ilçe ve büyükşehirde zafere ulaşacağız. 1 Nisan sabahı yarım kalan işleri yapmaya başlayacağız" dedi. Antalya Milletvekili Mustafa Köse de seçim sürecinde son döneme yaklaştıklarını ve çalışmaları kapsamında görüştükleri insanların partiye teveccüh gösterdiğini söyledi. Önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Antalyalılar hizmete hasret kalmış. Bu hasretin biteceğinden eminler. Son derece heyecanlılar. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak adayımız Hakan Tütüncü'yü görmek istediklerini, Antalya'nın her yerinde, sahada gördük. 31 Mart akşamı Antalyalıların teveccüh ve desteğiyle görev başlayacak. Antalya'nın her yerinde adayımız Tütüncü'nün hazırlayıp sunduğu projelerin halkımız tarafından fark edilip benimsendiğini görüyoruz. Ulaşımdan altyapıya, şehrin vizyonuna kadar gerçekçi, güven veren projeler olduğunu oy vermeyecekler bile görüyor. Antalya ideolojiye bakmadan bu projeleri destekleyecektir. Adaylarımıza destek vereceğiz. Antalya'nın fetret devrini bitireceğiz ve Hakan Tütüncü başkanımızla altın çağını yaşatacağız" diye konuştu. AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ise şunları söyledi: "Türkiye'ye Antalya'dan çok güzel zafer ilan edeceğiz. Adı 31 Mart zaferi olacak ve Antalya'nın altın çağını hep beraber yaşatacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla gelecek için aynı yolda yürümek bizim için mutluluk. Her yeni gelen arkadaşımız bu hareketi güzelleştirdi, dinamik hale getirdi." Törene Kepez Belediyesi Başkan Adayı Rıza Sümer ile diğer ilçe belediyelerinin başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Törende aralarında CHP Kepez Belediyesi Meclis Üyesi ve eski grup sözcüsü Eren Kurt, CHP'nin eski Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız'ın da yer aldığı, öncesinde farklı partileri Antalya'da temsil eden yöneticilerin de bulunduğu yeni üyelere rozet takıldı.
AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende, partiye katılan 7 bin 841 yeni üyeyi temsilen 41 üyeye rozet takıldı.

haberimizvar.net- AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda rozet takma töreni yapıldı. İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti'ye katılan 7 bin 841 üyeyi temsilen 41 üyeye rozetlerinin takıldığı tören düzenlediklerini söyledi. Yerel seçim çalışmalarını 19 ilçede başarıyla yürüttüklerini dile getiren Çetin, "Antalyalılar yanımızda olduğunu gösterdi. Hizmet kısırlığına son vermek isteyen bir kent var. 5 yılda yapılmayanların çok fazlasını yapmaya geliyoruz. Vaat edilip yapılmayanların yerine yeni vizyonlarla geliyoruz. 19 ilçe ve büyükşehire talibiz. Antalyalılara 5 yıl daha kabusa dönüşen yılları yaşatmayacağız. 19 ilçe ve büyükşehirde zafere ulaşacağız. 1 Nisan sabahı yarım kalan işleri yapmaya başlayacağız" dedi.

Antalya Milletvekili Mustafa Köse de seçim sürecinde son döneme yaklaştıklarını ve çalışmaları kapsamında görüştükleri insanların partiye teveccüh gösterdiğini söyledi. Önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise "Antalyalılar hizmete hasret kalmış. Bu hasretin biteceğinden eminler. Son derece heyecanlılar. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak adayımız Hakan Tütüncü'yü görmek istediklerini, Antalya'nın her yerinde, sahada gördük. 31 Mart akşamı Antalyalıların teveccüh ve desteğiyle görev başlayacak. Antalya'nın her yerinde adayımız Tütüncü'nün hazırlayıp sunduğu projelerin halkımız tarafından fark edilip benimsendiğini görüyoruz. Ulaşımdan altyapıya, şehrin vizyonuna kadar gerçekçi, güven veren projeler olduğunu oy vermeyecekler bile görüyor. Antalya ideolojiye bakmadan bu projeleri destekleyecektir. Adaylarımıza destek vereceğiz. Antalya'nın fetret devrini bitireceğiz ve Hakan Tütüncü başkanımızla altın çağını yaşatacağız" diye konuştu.

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ise şunları söyledi:

"Türkiye'ye Antalya'dan çok güzel zafer ilan edeceğiz. Adı 31 Mart zaferi olacak ve Antalya'nın altın çağını hep beraber yaşatacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla gelecek için aynı yolda yürümek bizim için mutluluk. Her yeni gelen arkadaşımız bu hareketi güzelleştirdi, dinamik hale getirdi."

Törene Kepez Belediyesi Başkan Adayı Rıza Sümer ile diğer ilçe belediyelerinin başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Törende aralarında CHP Kepez Belediyesi Meclis Üyesi ve eski grup sözcüsü Eren Kurt, CHP'nin eski Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız'ın da yer aldığı, öncesinde farklı partileri Antalya'da temsil eden yöneticilerin de bulunduğu yeni üyelere rozet takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.