Akaryakıta bir zam bir indirim

EKONOMİ 22.03.2024 - 10:14, Güncelleme: 22.03.2024 - 10:14
 

Akaryakıta bir zam bir indirim

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Dolardaki dalgalanma ve petrol fiyatlarındaki artış yeni güne akaryakıtta bir zam bir indirim ile girmemize neden oldu.

haberimizvar.net- Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren tabela değişikliği  ile  bugün otogaza zam gelirken 23 Mart Cumartesi (yarın) ise motorin fiyatında 1 liralık indirime gidilmesi bekleniyor. TEK FİYAT DÖNEMİ BAŞLIYOR Öte yandan Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) araç sahiplerini çok yakından ilgilendiren karara aldı. Buna göre aracın performansını artırdığı ileri sürülerek yüksek fiyatla satılan VMax, Vpro gibi ifadeler artık kullanılmayacak, akaryakıtta tek fiyat dönemi başlayacak. Akaryakıtta tek fiyat düzenlenmesinin 30 Nisan'da uygulanmaya başlanması bekleniyor.
Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Dolardaki dalgalanma ve petrol fiyatlarındaki artış yeni güne akaryakıtta bir zam bir indirim ile girmemize neden oldu.

haberimizvar.net- Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren tabela değişikliği  ile  bugün otogaza zam gelirken 23 Mart Cumartesi (yarın) ise motorin fiyatında 1 liralık indirime gidilmesi bekleniyor.

TEK FİYAT DÖNEMİ BAŞLIYOR

Öte yandan Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) araç sahiplerini çok yakından ilgilendiren karara aldı. Buna göre aracın performansını artırdığı ileri sürülerek yüksek fiyatla satılan VMax, Vpro gibi ifadeler artık kullanılmayacak, akaryakıtta tek fiyat dönemi başlayacak. Akaryakıtta tek fiyat düzenlenmesinin 30 Nisan'da uygulanmaya başlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.