AKBB'den 56 belediyeye koronavirüs desteği

GÜNDEM 15.05.2020 - 17:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKBB'den 56 belediyeye koronavirüs desteği

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) Mayıs ayı encümen toplantısı, telekonferansla gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü'nün başkanlığındaki toplantıdan, nüfusu 50 binden az olan 56 belediyeye dezenfektan desteği sağlanması kararı çıktı.

haberimizvar.net-Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı önleyici tedbirler nedeniyle telekonferans sistemiyle gerçekleştirilen AKBB Mayıs ayı meclisinde dayanışma örneği sergilendi. Kepez Belediye Başkanı ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü'nün başkanlığında bir araya gelen encümen üyeleri, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan pandemi sürecinde önemli bir karar aldı. Nüfusu 50 binden az olan 56 belediyeye 7 bin 600 litre dezenfektan desteği sağlanması kararı çıktı. Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, birlik üyeleri ile telekonferansla gerçekleştirdiği toplantıda salgınla mücadele edilen bu süreçte birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine değindi. AÇIKLAMA YAPTI Nüfusu 50 binden az olan 56 belediyeye dezenfektan desteği sağlanacağını açıklayan Başkan Tütüncü, “Belediyelerimize el dezenfektanı, yeri geldiğinde de dezenfekte araçlarıyla dezenfekte edilecek ortamlarda kullanabilsinler diye böyle bir çalışma yapalım arzusu içerisinde olduk. Bu, Mustafa Çöl başkanımızın bir önerisiydi, değerlendirdik, sağlıklı ve yerinde olabileceği kanaatine eriştik. 56 belediyemize 7 bin 600 litre dezenfektan desteğinde bulunma kararı aldık. Bunun yaklaşık 150 bin lira civarında bir maliyetinin olduğunu düşünüyoruz. Belediyeler Birliğimizin, belediyelerimize hediyemiz olması hepimiz adına doğru ve yerinde olacağı kanaati bizlerde hakim" dedi. 
Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) Mayıs ayı encümen toplantısı, telekonferansla gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü'nün başkanlığındaki toplantıdan, nüfusu 50 binden az olan 56 belediyeye dezenfektan desteği sağlanması kararı çıktı.

haberimizvar.net-Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı önleyici tedbirler nedeniyle telekonferans sistemiyle gerçekleştirilen AKBB Mayıs ayı meclisinde dayanışma örneği sergilendi. Kepez Belediye Başkanı ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü'nün başkanlığında bir araya gelen encümen üyeleri, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan pandemi sürecinde önemli bir karar aldı. Nüfusu 50 binden az olan 56 belediyeye 7 bin 600 litre dezenfektan desteği sağlanması kararı çıktı. Kepez Belediyesi ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü, birlik üyeleri ile telekonferansla gerçekleştirdiği toplantıda salgınla mücadele edilen bu süreçte birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine değindi.

AÇIKLAMA YAPTI

Nüfusu 50 binden az olan 56 belediyeye dezenfektan desteği sağlanacağını açıklayan Başkan Tütüncü, “Belediyelerimize el dezenfektanı, yeri geldiğinde de dezenfekte araçlarıyla dezenfekte edilecek ortamlarda kullanabilsinler diye böyle bir çalışma yapalım arzusu içerisinde olduk. Bu, Mustafa Çöl başkanımızın bir önerisiydi, değerlendirdik, sağlıklı ve yerinde olabileceği kanaatine eriştik. 56 belediyemize 7 bin 600 litre dezenfektan desteğinde bulunma kararı aldık. Bunun yaklaşık 150 bin lira civarında bir maliyetinin olduğunu düşünüyoruz. Belediyeler Birliğimizin, belediyelerimize hediyemiz olması hepimiz adına doğru ve yerinde olacağı kanaati bizlerde hakim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.