Akdeniz'de ceset avı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.01.2024 - 15:24, Güncelleme: 23.01.2024 - 15:24
 

Akdeniz'de ceset avı

Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, farklı noktalarda sahillerde 1 hafta 8 cesedin bulunmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, denizde tarama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, " Şu ana kadar taramada rastlayamadık. İlgili birimlerce konu ciddi bir şekilde takip ediliyor" dedi.

  haberimizvar.net- Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Antalya sahillerine 1 haftada vuran 8 cansız bedenle ilgili olarak denizde arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Son 1 haftada Antalya sahillerine vuran cesetlerle ilgili Antalya Valiliği'nin de açıklama yaptığını vurgulayan Çevik, 2,5-3 ay önce Lübnan'da bir gemiye 80-90 kadar Suriyelinin bindiğini, Akdeniz açıklarında ilerleyen gemiden haber alınamadığını ve battığı yönünde değerlendirmeler yapıldığını söyledi. Bu değerlendirmelerden yola çıkarak hava muhalefeti, akıntı gibi sebeplerden dolayı Antalya kıyılarına vurduğunun tahmin edildiğini söyledi. Çevik, " Kıbrıs'ta da 3-4 ceset sahile vurmuş. Üzerlerindeki kıyafetlerden, ayakkabılardan Suriye imalatı olduğunu anlıyoruz. Dolaysıyla o yönde bir değerlendirmemiz var. İlgili birimlerde konu ciddi olarak takip ediliyor. Sahil Güvenlik Deniz Polisi araç gerekleriyle sürekli olarak denize tarama çalışmalarımız devam ediyor. Devletimiz, denizdeki tarama çalışmalarını uluslararası sularda tüm imkanlarıyla ilgili devletlerle birlikte koordineli bir şekilde yürütecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Antalya Emniyet Müdürü Orhan Çevik, farklı noktalarda sahillerde 1 hafta 8 cesedin bulunmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, denizde tarama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, " Şu ana kadar taramada rastlayamadık. İlgili birimlerce konu ciddi bir şekilde takip ediliyor" dedi.

  haberimizvar.net- Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik Antalya sahillerine 1 haftada vuran 8 cansız bedenle ilgili olarak denizde arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Son 1 haftada Antalya sahillerine vuran cesetlerle ilgili Antalya Valiliği'nin de açıklama yaptığını vurgulayan Çevik, 2,5-3 ay önce Lübnan'da bir gemiye 80-90 kadar Suriyelinin bindiğini, Akdeniz açıklarında ilerleyen gemiden haber alınamadığını ve battığı yönünde değerlendirmeler yapıldığını söyledi.

Bu değerlendirmelerden yola çıkarak hava muhalefeti, akıntı gibi sebeplerden dolayı Antalya kıyılarına vurduğunun tahmin edildiğini söyledi. Çevik, " Kıbrıs'ta da 3-4 ceset sahile vurmuş. Üzerlerindeki kıyafetlerden, ayakkabılardan Suriye imalatı olduğunu anlıyoruz. Dolaysıyla o yönde bir değerlendirmemiz var. İlgili birimlerde konu ciddi olarak takip ediliyor. Sahil Güvenlik Deniz Polisi araç gerekleriyle sürekli olarak denize tarama çalışmalarımız devam ediyor. Devletimiz, denizdeki tarama çalışmalarını uluslararası sularda tüm imkanlarıyla ilgili devletlerle birlikte koordineli bir şekilde yürütecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.