Akdoğan, İMO başkanlığına aday

GÜNDEM 16.12.2021 - 16:46, Güncelleme: 16.12.2021 - 16:46
 

Akdoğan, İMO başkanlığına aday

Antalya'da inşaat mühendisi Mehmet Soner Akdoğan (35), İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu seçimleri için adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- İnşaat mühendisi Mehmet Soner Akdoğan, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin 13 Şubat'ta yapılacak seçimlerinde yönetim kuruluna aday olduğunu duyurdu. Akdoğan, meslektaş sorunlarına hakim ve çözümü konusunda yeni yaklaşımlar sunacak, dinamik ve istekli bir ekiple oda yönetimine aday olduklarını kaydetti. Meslektaşlarıyla buluşmasında projelerini anlatan Akdoğan, yönetim listesinde yer alan diğer isimlerin Mustafa Koç, Ali Erman Aydın, Hatice Onay, Emre Artun Bayraktar, Görkem Demirci, Halil Can Çivik, Yasin Arıcan ve Sadullah Kabakuşak olduğunu aktardı. AKDOĞAN KİMDİR? Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Mehmet Soner Akdoğan, bir yıl özel sektörde mühendislik hizmetleri veren bir firmada çalıştıktan sonra İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nde 2010-2013 yıllları arasında proje sorumlusu olarak görev yaptı. Odada 3 yıl çalışan Akdoğan, 2013 yılından itibaren ortağı olduğu proje ve danışmanlık firmasını kurdu. Bu firmada deprem analizleri ve kentsel dönüşüm konularında hizmet veren Akdoğan, 2013 yılı sonrasında oda bünyesindeki çeşitli komisyonlarda görev aldı.
Antalya'da inşaat mühendisi Mehmet Soner Akdoğan (35), İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu seçimleri için adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- İnşaat mühendisi Mehmet Soner Akdoğan, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin 13 Şubat'ta yapılacak seçimlerinde yönetim kuruluna aday olduğunu duyurdu. Akdoğan, meslektaş sorunlarına hakim ve çözümü konusunda yeni yaklaşımlar sunacak, dinamik ve istekli bir ekiple oda yönetimine aday olduklarını kaydetti. Meslektaşlarıyla buluşmasında projelerini anlatan Akdoğan, yönetim listesinde yer alan diğer isimlerin Mustafa Koç, Ali Erman Aydın, Hatice Onay, Emre Artun Bayraktar, Görkem Demirci, Halil Can Çivik, Yasin Arıcan ve Sadullah Kabakuşak olduğunu aktardı.

AKDOĞAN KİMDİR?

Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Mehmet Soner Akdoğan, bir yıl özel sektörde mühendislik hizmetleri veren bir firmada çalıştıktan sonra İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nde 2010-2013 yıllları arasında proje sorumlusu olarak görev yaptı. Odada 3 yıl çalışan Akdoğan, 2013 yılından itibaren ortağı olduğu proje ve danışmanlık firmasını kurdu. Bu firmada deprem analizleri ve kentsel dönüşüm konularında hizmet veren Akdoğan, 2013 yılı sonrasında oda bünyesindeki çeşitli komisyonlarda görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.