Akıncı'dan kutlama mesajı

GÜNDEM 22.04.2020 - 16:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Akıncı'dan kutlama mesajı

Antalya Sanayici ve İş insanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

haberimizvar.net-Akın Akıncı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan 1920'de ebedi komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılını gururla kutluyorum. 1920'de milletimiz kendi kaderini belirlemiş ve bu iradenin temeli olan meclisimiz, vatandaşların hak ve özgürlüklerini koruyarak, demokratik, laik bir hukuk devletini geliştirmiş, bununla beraber çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak öncelikli görevi olmuştur. Bu dönemde atılan demokratik temel, geleceğimizin mimarı çocuklarımızla yükselecektir. KURTULUŞ GÜNÜ 23 Nisan kuruluş günü Mustafa Kemal Atatürk'ün gelecek vizyonuyla çocuklarımıza armağan edilmiş en değerli mirastır. Meclisimizin kuruluş günü bizzat Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Bu armağan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çocuklarımıza, geleceğimize karşı daimi sorumluluğunun simgesidir. Dolayısıyla çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye'dir. ÖNEMLİ KAZANIM Cumhuriyetimizin en önemli kazanımı olan ve bugün 100. yılını dolduran TBMM, bizlere güçler ayrılığı, denge ve denetim mekanizmalarının önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu irade ile 100 yıldır ayakta duran meclisimizi ileriye taşıyabilecek olan ilkeler, parlamenter güçlü bir demokrasi ve cumhuriyet ilkelerine bağlı bir hukuk devleti olmakla beraber, ekonomimizi güçlendirecek adımlarla birlikte hızlı bir kalkınma reformudur. Bu gerçeklerin altını çizerek, tüm çocuklarımız için özgür, eşit ve adil bir dünyada yaşaması adına ulusal egemenlik anlayışının güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı kutluyor, TBMM kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ulusal egemenlik adına verdikleri mücadeleden dolayı bir kez daha minnetle anıyorum."      
Antalya Sanayici ve İş insanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

haberimizvar.net-Akın Akıncı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "23 Nisan 1920'de ebedi komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milli egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılını gururla kutluyorum. 1920'de milletimiz kendi kaderini belirlemiş ve bu iradenin temeli olan meclisimiz, vatandaşların hak ve özgürlüklerini koruyarak, demokratik, laik bir hukuk devletini geliştirmiş, bununla beraber çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmak öncelikli görevi olmuştur. Bu dönemde atılan demokratik temel, geleceğimizin mimarı çocuklarımızla yükselecektir.

KURTULUŞ GÜNÜ

23 Nisan kuruluş günü Mustafa Kemal Atatürk'ün gelecek vizyonuyla çocuklarımıza armağan edilmiş en değerli mirastır. Meclisimizin kuruluş günü bizzat Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. Bu armağan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çocuklarımıza, geleceğimize karşı daimi sorumluluğunun simgesidir. Dolayısıyla çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye'dir.

ÖNEMLİ KAZANIM

Cumhuriyetimizin en önemli kazanımı olan ve bugün 100. yılını dolduran TBMM, bizlere güçler ayrılığı, denge ve denetim mekanizmalarının önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Bu irade ile 100 yıldır ayakta duran meclisimizi ileriye taşıyabilecek olan ilkeler, parlamenter güçlü bir demokrasi ve cumhuriyet ilkelerine bağlı bir hukuk devleti olmakla beraber, ekonomimizi güçlendirecek adımlarla birlikte hızlı bir kalkınma reformudur. Bu gerçeklerin altını çizerek, tüm çocuklarımız için özgür, eşit ve adil bir dünyada yaşaması adına ulusal egemenlik anlayışının güçlenmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı kutluyor, TBMM kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ulusal egemenlik adına verdikleri mücadeleden dolayı bir kez daha minnetle anıyorum."  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.