Akit Tv’den Türel’e zehir zemberek sözler

GÜNDEM 25.02.2020 - 14:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Akit Tv’den Türel’e zehir zemberek sözler

İktidara yakın bilinen Akit Tv’de canlı program yapan Fatin Dağıstanlı, AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel’le ilgili sarf ettiği zehir zemberek sözler sosyal medyanın en çok izlenen videosu oldu.

haberimizvar.net-AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, iktidara yakın Akit Tv’de canli yayınlanan ‘Manşetlerin Dili’ adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Fatin Dağıstanlı tarafından öyle bir eleştirildi ki,  izleyenleri şaşkına çevirdi. Dağıstanlı’nın konuşmalarının yer aldığı video sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekoru kırdı. PROGRAMDA ANLATTI  Fatin Dağıstanlı’nın programında söyledikleri: “Ben Menderes Türel’i tanımıyorum.  Artık Menderes Türel’i tanımıyorum.  Benim hayatımda Menderes Türel diye birisi yok.  Bir siyaset adamı kendisine kazadan sonra çılan telefonlara üzerinden 20 gün geçse de döner. Bunlar AK Partili de değiller diyorum zaman zaman kızıyorsunuz bana. Bu adamlar siyaset yapıyorlar.  Bu adamlar yarın bakanlık yarın partide üst düzey yöneticilik hayali kuran adamlar.  Siz hiçbir şey olmadığınız zamanda bile seçmene ve medyaya bu kadar mesafeli durursanız.  Sonra Böcek’in sizin aleyhinizde yaptığı söylemlere karşı basın toplantısı düzenlediğinizde karşınızda bir tane gazeteci göremezsiniz.  Hatta AK Parti’yi desteklediğini kabul ettiğiniz Mevlüt Çavuşoğlu’na yakın televizyonu bile o basın toplantısına getiremezsiniz. Bu ülkede bunlar anlatılmıyor. “  
İktidara yakın bilinen Akit Tv’de canlı program yapan Fatin Dağıstanlı, AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel’le ilgili sarf ettiği zehir zemberek sözler sosyal medyanın en çok izlenen videosu oldu.

haberimizvar.net-AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel, iktidara yakın Akit Tv’de canli yayınlanan ‘Manşetlerin Dili’ adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Fatin Dağıstanlı tarafından öyle bir eleştirildi ki,  izleyenleri şaşkına çevirdi. Dağıstanlı’nın konuşmalarının yer aldığı video sosyal medyada izlenme ve paylaşım rekoru kırdı.

PROGRAMDA ANLATTI

 Fatin Dağıstanlı’nın programında söyledikleri: “Ben Menderes Türel’i tanımıyorum.  Artık Menderes Türel’i tanımıyorum.  Benim hayatımda Menderes Türel diye birisi yok.  Bir siyaset adamı kendisine kazadan sonra çılan telefonlara üzerinden 20 gün geçse de döner. Bunlar AK Partili de değiller diyorum zaman zaman kızıyorsunuz bana. Bu adamlar siyaset yapıyorlar.  Bu adamlar yarın bakanlık yarın partide üst düzey yöneticilik hayali kuran adamlar.  Siz hiçbir şey olmadığınız zamanda bile seçmene ve medyaya bu kadar mesafeli durursanız.  Sonra Böcek’in sizin aleyhinizde yaptığı söylemlere karşı basın toplantısı düzenlediğinizde karşınızda bir tane gazeteci göremezsiniz.  Hatta AK Parti’yi desteklediğini kabul ettiğiniz Mevlüt Çavuşoğlu’na yakın televizyonu bile o basın toplantısına getiremezsiniz. Bu ülkede bunlar anlatılmıyor. “  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.