Aklını başına al !..

SİYASET 19.12.2023 - 15:26, Güncelleme: 19.12.2023 - 15:59
 

Aklını başına al !..

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Sahin, Meclis kürsüsünde tarikat ve cemaatlere sivil toplum kuruluşu diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e sert tepki göstererek, "Herkes aklını başına alsın. AKP iktidarı FETÖ'nün bıraktığı boşluğu başka tarikat ve cemaatlerle doldurmaya çalışıyor" dedi..

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, iktidarın terör örgütü FETÖ’nün boşalttığı alanları cemaat ve tarikatlarla doldurmaya çalıştıklarını söyledi. GEÇMİŞTEN DERS ALMIYORLAR “Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meclis kürsüsünden, tarikat ve cemaatlerle protokol yapmaya devam edeceklerini söyledi” diye sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin; “AKP iktidarının ne geçmişten ders almak gibi bir huyu var, ne de onca insanın acısına saygısı var. Ne istedilerse verdikleri, memleketin başına bela ettikleri FETÖ’nün bıraktığı boşluğu başka tarikat ve cemaatlerle doldurmaya çalışıyorlar” dedi. NE İSTEDİKLERİNİ BİLİYORUZ “Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman, Ortaçağ artığı bu yapıların düşünce dünyasını da çok iyi biliyoruz, ne istediklerini de” diye konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Bunlarla kol kola olan, her istediklerini veren AKP iktidarı, tarikat yurtlarında yanan, ölen, tecavüze uğrayan çocuklarımızın bir numaralı sorumlusudur. FETÖ’sünden Menzil’ine, dünden bugüne, devletin her kademesine sızan, askerimize polisimize kurşun sıkan, Atatürk’e düşman, Cumhuriyete düşman, uygarlığa düşman bu çağdışı yapıları savunan herkesle mücadele edeceğiz. Şunu çok iyi bilsinler ki; Türkiye Cumhuriyeti; şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Sahin, Meclis kürsüsünde tarikat ve cemaatlere sivil toplum kuruluşu diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e sert tepki göstererek, "Herkes aklını başına alsın. AKP iktidarı FETÖ'nün bıraktığı boşluğu başka tarikat ve cemaatlerle doldurmaya çalışıyor" dedi..

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, iktidarın terör örgütü FETÖ’nün boşalttığı alanları cemaat ve tarikatlarla doldurmaya çalıştıklarını söyledi.

GEÇMİŞTEN DERS ALMIYORLAR
“Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meclis kürsüsünden, tarikat ve cemaatlerle protokol yapmaya devam edeceklerini söyledi” diye sözlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin;
“AKP iktidarının ne geçmişten ders almak gibi bir huyu var, ne de onca insanın acısına saygısı var. Ne istedilerse verdikleri, memleketin başına bela ettikleri FETÖ’nün bıraktığı boşluğu başka tarikat ve cemaatlerle doldurmaya çalışıyorlar” dedi.

NE İSTEDİKLERİNİ BİLİYORUZ
“Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman, Ortaçağ artığı bu yapıların düşünce dünyasını da çok iyi biliyoruz, ne istediklerini de” diye konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
“Bunlarla kol kola olan, her istediklerini veren AKP iktidarı, tarikat yurtlarında yanan, ölen, tecavüze uğrayan çocuklarımızın bir numaralı sorumlusudur. FETÖ’sünden Menzil’ine, dünden bugüne, devletin her kademesine sızan, askerimize polisimize kurşun sıkan, Atatürk’e düşman, Cumhuriyete düşman, uygarlığa düşman bu çağdışı yapıları savunan herkesle mücadele edeceğiz. Şunu çok iyi bilsinler ki; Türkiye Cumhuriyeti; şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.