AKM'de akordeon rüzgarı esti

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.05.2024 - 16:24, Güncelleme: 05.05.2024 - 16:24
 

AKM'de akordeon rüzgarı esti

Litvanya doğumlu akordeon sanatçısı Martynas Levickis, Antalyalı klasik müzikseverlerle buluştu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda düzenlenen konserde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konuğu olan Martynas Levickis, solist sanatçı olarak sahnedeki yerini aldı. Genç bir müzisyen olmasına rağmen dinleyiciler hem müzik çevreleri tarafından ilgiyle takip edilen Levickis, dünyaca ünlü eleştirmenlerden Geroge Gershwin'in 'Rhapsody in Blue' adlı eserini seslendirdi, sanatçının akordeonuna şef Oğuzhan Kavruk'un yönettiği orkestra düzeni yaptı. Çocuk yaşlarından itibaren ulusal ve uluslararası yarışmalardan birçok ödül kazanan Martynas Levickis, akordeonu ile salonu dolduran klasik müzikseverlere keyifli dakikalar yaşattı. Konuk sanatçısı Levickis, orkestra şefi Oğuzhan Kavruk, orkestra üyeleri yağmuruna tutuldu, çiçeklerle teşekkür edildi. Konserin ikinci bölümünde Oğuzhan Kavruk'un yönettiği orkestra yönetmeni Dmitri Shostakovich'in 'Caz Süitlerini' yorumladı.
Litvanya doğumlu akordeon sanatçısı Martynas Levickis, Antalyalı klasik müzikseverlerle buluştu.

haberimizvar.net- Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda düzenlenen konserde Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konuğu olan Martynas Levickis, solist sanatçı olarak sahnedeki yerini aldı.

Genç bir müzisyen olmasına rağmen dinleyiciler hem müzik çevreleri tarafından ilgiyle takip edilen Levickis, dünyaca ünlü eleştirmenlerden Geroge Gershwin'in 'Rhapsody in Blue' adlı eserini seslendirdi, sanatçının akordeonuna şef Oğuzhan Kavruk'un yönettiği orkestra düzeni yaptı.

Çocuk yaşlarından itibaren ulusal ve uluslararası yarışmalardan birçok ödül kazanan Martynas Levickis, akordeonu ile salonu dolduran klasik müzikseverlere keyifli dakikalar yaşattı. Konuk sanatçısı Levickis, orkestra şefi Oğuzhan Kavruk, orkestra üyeleri yağmuruna tutuldu, çiçeklerle teşekkür edildi.

Konserin ikinci bölümünde Oğuzhan Kavruk'un yönettiği orkestra yönetmeni Dmitri Shostakovich'in 'Caz Süitlerini' yorumladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.