AKP adaylarını yarın açıklıyor

SİYASET 17.01.2024 - 15:37, Güncelleme: 17.01.2024 - 15:53
 

AKP adaylarını yarın açıklıyor

Geçtiğimiz günlerde 26 kentin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, 18 Ocak'ta ATO Kongre Merkezi'nde içinde aralarında Antalya’nın da olduğu 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin daha belediye başkan adayını törenle kamuoyuna duyuracak.

haberimizvar.net- Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için siyasi partiler adaylarını açıklamaya başladı. Daha önceden İstanbul’da 26 şehrin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, şimdi de 48 kentin daha belediye başkan adayını açıklamaya hazırlanıyor. AKP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM OLACAK? AK Parti, kamuoyu tarafından merakla beklenen belediye başkan adaylarını 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14.00'te açıklayacak. Ankara yapılacak olan aday tanıtım töreni ile Antalya’nın da arasında bulunduğu 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adayı belli olacak. Daha önce İstanbul'da 26 kentin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, 18 Ocak'ta ATO Kongre Merkezi'nde 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin daha belediye başkanını törenle açıklayacak. Erdoğan'ın öncesinde AK Parti Genel Merkezi'ne giderek 48 belediye başkan adayına görevlerini tebliğ etmesi bekleniyor.    
Geçtiğimiz günlerde 26 kentin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, 18 Ocak'ta ATO Kongre Merkezi'nde içinde aralarında Antalya’nın da olduğu 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin daha belediye başkan adayını törenle kamuoyuna duyuracak.

haberimizvar.net- Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için siyasi partiler adaylarını açıklamaya başladı.

Daha önceden İstanbul’da 26 şehrin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, şimdi de 48 kentin daha belediye başkan adayını açıklamaya hazırlanıyor.

AKP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ADAYI KİM OLACAK?

AK Parti, kamuoyu tarafından merakla beklenen belediye başkan adaylarını 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14.00'te açıklayacak.

Ankara yapılacak olan aday tanıtım töreni ile Antalya’nın da arasında bulunduğu 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adayı belli olacak.

Daha önce İstanbul'da 26 kentin belediye başkan adayını açıklayan AK Parti, 18 Ocak'ta ATO Kongre Merkezi'nde 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin daha belediye başkanını törenle açıklayacak.

Erdoğan'ın öncesinde AK Parti Genel Merkezi'ne giderek 48 belediye başkan adayına görevlerini tebliğ etmesi bekleniyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.