AKP, Antalya adaylarını açıklamayı erteledi!

SİYASET 04.01.2024 - 13:02, Güncelleme: 04.01.2024 - 13:02
 

AKP, Antalya adaylarını açıklamayı erteledi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Adaylarımızın ilk kısmı belirli bir bölümünü 7 Ocak Pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi’nde, kalanları ayın 15'inde Ankara'da açıklayacağız" diye açıklamasını yaptıktan sonra gözler Antalya’ya çevrildi. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları 7 Ocak’ta nefesleri tutmuş isimlerinin açıklanmasını beklerken, Antalya adaylarının 15 Ocak’ta açıklanacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- Çelik, partisinin ilk adaylarını 7 Ocak Pazar günü, kalan adayları ise seçim beyannamesiyle birlikte 15 Ocak Pazartesi günü açıklayacaklarını belirtti. Çelik, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız bu yoğunluğunun içerisinde partimizde mesai harcayarak yerel seçime dönük olarak hazırlıklara başkanlık ediyor. Evvelki haftalarda yoğun bir mesaiyi genel merkezimizde geçirerek devam ettirmişti. Hem devlet işlerinin yanı sıra aynı zamanda da seçimlere hazırlıklarla ilgili mesaisi bu yoğunlukta devam ediyor. Şimdiye kadar birkaç aşamalı adayların değerlendirilmesi ve belirlenmesiyle ilgili birkaç aşamalı yöntem takip ettik. Cumhurbaşkanımız büyükşehirleri ve şehirleri toplayarak bu değerlendirmeleri yaptı ve bu şekilde çalışmalar devam etti. Şu anki geldiğimiz noktada artık adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın ilk açıklamasını, belirli bir bölümünü bu pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz. Ayın 15’inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı Ankara’da açıklayacağız. Bunlar şehirler ve büyükşehirlerin bir kısmını kapsayacak. Böylece 2 parçalı bir takvim halinde adaylarımızın açıklanması çalışmasını gerçekleştirmiş olacağız. Cumhurbaşkanımız başkanlığında çalışmalar devam ediyor." ANTALYA ADAYLARININ DURUMU AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin aday belirleme kurulu üyeleriyle birlikte il il hazırlanan raporları, anket ve temayül sonuçlarını incelediği buna göre pazar günü yapılacak aday tanıtımında kimlerin adaylıklarını açıklayacağını tespit ettiği öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Menderes Türel ve Hakan Tütüncü İstanbul’da yapılacak aday tanıtımında Antalya’nın da açıklanmasını beklerken, Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe belediye başkan adayının adı 15 Ocak’ta Ankara’da gerçekleşecek aday tanıtım toplantısında duyurulacağı öğrenildi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Adaylarımızın ilk kısmı belirli bir bölümünü 7 Ocak Pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi’nde, kalanları ayın 15'inde Ankara'da açıklayacağız" diye açıklamasını yaptıktan sonra gözler Antalya’ya çevrildi. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları 7 Ocak’ta nefesleri tutmuş isimlerinin açıklanmasını beklerken, Antalya adaylarının 15 Ocak’ta açıklanacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- Çelik, partisinin ilk adaylarını 7 Ocak Pazar günü, kalan adayları ise seçim beyannamesiyle birlikte 15 Ocak Pazartesi günü açıklayacaklarını belirtti. Çelik, şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız bu yoğunluğunun içerisinde partimizde mesai harcayarak yerel seçime dönük olarak hazırlıklara başkanlık ediyor. Evvelki haftalarda yoğun bir mesaiyi genel merkezimizde geçirerek devam ettirmişti. Hem devlet işlerinin yanı sıra aynı zamanda da seçimlere hazırlıklarla ilgili mesaisi bu yoğunlukta devam ediyor. Şimdiye kadar birkaç aşamalı adayların değerlendirilmesi ve belirlenmesiyle ilgili birkaç aşamalı yöntem takip ettik. Cumhurbaşkanımız büyükşehirleri ve şehirleri toplayarak bu değerlendirmeleri yaptı ve bu şekilde çalışmalar devam etti. Şu anki geldiğimiz noktada artık adayların ismi belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın ilk açıklamasını, belirli bir bölümünü bu pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz. Ayın 15’inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı Ankara’da açıklayacağız. Bunlar şehirler ve büyükşehirlerin bir kısmını kapsayacak. Böylece 2 parçalı bir takvim halinde adaylarımızın açıklanması çalışmasını gerçekleştirmiş olacağız. Cumhurbaşkanımız başkanlığında çalışmalar devam ediyor."

ANTALYA ADAYLARININ DURUMU
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin aday belirleme kurulu üyeleriyle birlikte il il hazırlanan raporları, anket ve temayül sonuçlarını incelediği buna göre pazar günü yapılacak aday tanıtımında kimlerin adaylıklarını açıklayacağını tespit ettiği öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları Menderes Türel ve Hakan Tütüncü İstanbul’da yapılacak aday tanıtımında Antalya’nın da açıklanmasını beklerken, Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe belediye başkan adayının adı 15 Ocak’ta Ankara’da gerçekleşecek aday tanıtım toplantısında duyurulacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.