AKP, Antalya’da başkan adayı yapmak için kimleri gözetliyor?

KULİS 28.08.2023 - 22:31, Güncelleme: 28.08.2023 - 22:31
 

AKP, Antalya’da başkan adayı yapmak için kimleri gözetliyor?

AK Parti Genel Merkezi, Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçim öncesi kolları sıvadı ve her il, ilçede belediye başkan adayı yapmak istediklerini mercek altına aldı. İşte, Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe için gözlem altına alınan belediye adayları…

haberimizvar.net- AK Parti Genel Merkezi her il için belediye başkan adaylarını belirlemesi için milletvekili belirledi. Milletvekilleri sorumlu olduğu kente giderek önce partinin il yönetimiyle ardından ilçe yöneticileriyle görüşme yapıyor, STK’ların görüşlerini alıyor ardından da belirledikleri isimlerle ilgili anket çalışmaları yaptırıyor. Antalya’da da önce büyükşehir ardından da ilçe belediye başkan adaylarını belirleme adına aynı yöntem kullanılıyor. Söz konusu çalışmalar sürerken Antalya’da belediye başkan adaylarının isimleri şekillenmeye başladı. Bugün itibariyle AK Parti Genel Merkezi’nde değerlendirilmek üzere Antalya’nın belediye başkan aday listeleri şöyle: ANTALYA BÜYÜKŞEHİR: Mehmet Nuri Ersoy ve Mustafa Köse. MURATPAŞA: Hakan Tütüncü ve Özdemir Manavoğlu. KEPEZ: Bahattin Bayraktar, Adlıhan Dere ve Rıza Sümer. KONYAALTI: Osman Ali Eciş. DÖŞEMEALTI: Bekir Kıvrım, Cihan Bulut ve Yusuf Mayıslar. AKSU: Halil Şahin. ALANYA: Mustafa Toklu. GAZİPAŞA: Adil Çelik, Mustafa Akçocuk ve Ali Doğan. MANAVGAT: Turgay Akar. SERİK: Ali Sülek ve Levent Konur. AKSEKİ: İbrahim Özkan. İBRADI: Hatice Sekmen. GÜNDOĞMUŞ: Mehmet Özeren. KEMER: İsmail Minta. FİNİKE: Kaan Osman Sarıoğlu. KUMLUCA: Yusuf Tekdemir ve Arif Yavuzer. DEMRE: Veli Sertbaş. KORKUTELİ: Kemal Sancaktar ve Mustafa Akdeniz. KAŞ: Mutlu Ulutaş. ELMALI: Ali Gökçe ve Ümit Öztekin.
AK Parti Genel Merkezi, Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçim öncesi kolları sıvadı ve her il, ilçede belediye başkan adayı yapmak istediklerini mercek altına aldı. İşte, Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe için gözlem altına alınan belediye adayları…

haberimizvar.net- AK Parti Genel Merkezi her il için belediye başkan adaylarını belirlemesi için milletvekili belirledi. Milletvekilleri sorumlu olduğu kente giderek önce partinin il yönetimiyle ardından ilçe yöneticileriyle görüşme yapıyor, STK’ların görüşlerini alıyor ardından da belirledikleri isimlerle ilgili anket çalışmaları yaptırıyor.

Antalya’da da önce büyükşehir ardından da ilçe belediye başkan adaylarını belirleme adına aynı yöntem kullanılıyor. Söz konusu çalışmalar sürerken Antalya’da belediye başkan adaylarının isimleri şekillenmeye başladı. Bugün itibariyle AK Parti Genel Merkezi’nde değerlendirilmek üzere Antalya’nın belediye başkan aday listeleri şöyle:

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR: Mehmet Nuri Ersoy ve Mustafa Köse.

MURATPAŞA: Hakan Tütüncü ve Özdemir Manavoğlu.

KEPEZ: Bahattin Bayraktar, Adlıhan Dere ve Rıza Sümer.

KONYAALTI: Osman Ali Eciş.

DÖŞEMEALTI: Bekir Kıvrım, Cihan Bulut ve Yusuf Mayıslar.

AKSU: Halil Şahin.

ALANYA: Mustafa Toklu.

GAZİPAŞA: Adil Çelik, Mustafa Akçocuk ve Ali Doğan.

MANAVGAT: Turgay Akar.

SERİK: Ali Sülek ve Levent Konur.

AKSEKİ: İbrahim Özkan.

İBRADI: Hatice Sekmen.

GÜNDOĞMUŞ: Mehmet Özeren.

KEMER: İsmail Minta.

FİNİKE: Kaan Osman Sarıoğlu.

KUMLUCA: Yusuf Tekdemir ve Arif Yavuzer.

DEMRE: Veli Sertbaş.

KORKUTELİ: Kemal Sancaktar ve Mustafa Akdeniz.

KAŞ: Mutlu Ulutaş.

ELMALI: Ali Gökçe ve Ümit Öztekin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.