AKP araçları trafikten men edildi

GÜNDEM 04.05.2023 - 16:46, Güncelleme: 04.05.2023 - 17:14
 

AKP araçları trafikten men edildi

Antalya Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu, CHP’nin itirazı üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AKP Antalya Milletvekili Adayı Murat Köse’nin Seçim Kanunu’nu ihlal eden Türk Bayraklı seçim görsellerinin propaganda araçlarından kaldırılmasına karar verdi.

Karar, gereğinin yapılması için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi. Benzeri biçimde CHP’nin itirazı üzerine, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Pazar günü Antalya’da miting yapacağı Kepez Turgut Özal Spor Salonu’na açılan yollardaki AKP bayraklarının kaldırılmasına da karar verdi. AKP ve MHP'li seçim kurulu üyeleri, her iki karara da karşı oy kullandılar. SEÇİM KANUNU İHLAL EDEN AKP'YE MURATPAŞA'DAN BİR DERS DAHA CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin konuyla ilgili açıklama yaptı. Şahin, "AKP'nin kanuna aykırı seçim araçları, miting bayrakları ve afişlerine yönelik yaptığımız itiraz seçim kurulunca bir kez daha kabul edildi. Daha önce Mevlüt Çavuşoğlu için yaptığımız itirazın ardından mevzuata aykırı olarak asılan afişler söktürülmüştü. Benzer itirazımızı yeniledik ve alınan karar doğrultusunda AKP'nin kanuna aykırı olarak bastırdığı araçlardaki giydirmeler sökülecek, yasak yerlere astıkları bayrak ve afişler kaldırılacak. AKP ile her alanda, her sahada mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın içi rahat olsun. Hukukunuzu koruyacağız. Seçim kanununu ihlal etmeye çalışanlara göz açtırmayacağız" dedi  
Antalya Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu, CHP’nin itirazı üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AKP Antalya Milletvekili Adayı Murat Köse’nin Seçim Kanunu’nu ihlal eden Türk Bayraklı seçim görsellerinin propaganda araçlarından kaldırılmasına karar verdi.

Karar, gereğinin yapılması için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi. Benzeri biçimde CHP’nin itirazı üzerine, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Pazar günü Antalya’da miting yapacağı Kepez Turgut Özal Spor Salonu’na açılan yollardaki AKP bayraklarının kaldırılmasına da karar verdi. AKP ve MHP'li seçim kurulu üyeleri, her iki karara da karşı oy kullandılar.

SEÇİM KANUNU İHLAL EDEN AKP'YE MURATPAŞA'DAN BİR DERS DAHA

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin konuyla ilgili açıklama yaptı. Şahin, "AKP'nin kanuna aykırı seçim araçları, miting bayrakları ve afişlerine yönelik yaptığımız itiraz seçim kurulunca bir kez daha kabul edildi. Daha önce Mevlüt Çavuşoğlu için yaptığımız itirazın ardından mevzuata aykırı olarak asılan afişler söktürülmüştü. Benzer itirazımızı yeniledik ve alınan karar doğrultusunda AKP'nin kanuna aykırı olarak bastırdığı araçlardaki giydirmeler sökülecek, yasak yerlere astıkları bayrak ve afişler kaldırılacak. AKP ile her alanda, her sahada mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın içi rahat olsun. Hukukunuzu koruyacağız. Seçim kanununu ihlal etmeye çalışanlara göz açtırmayacağız" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.