AKP İl Başkanı Taş gülümsüyor ama..!

KULİS 27.05.2021 - 12:44, Güncelleme: 27.05.2021 - 12:44
 

AKP İl Başkanı Taş gülümsüyor ama..!

AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, her yerde gülümseyen fotoğraflarını paylaşıyor ama son paylaşımında il yönetiminin gerginliği fotoğraf karesine yansıması parti içinde yaşanan sıkıntıyı ortaya koydu.

haberimizvar.net- İlk döneminde gerek yönetimiyle gerekse parti tabanıyla iletişimsizliği nedeniyle eleştiri ile karşılaşan AKP Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, ikinci il başkanlığı döneminde her gün yaptığı paylaşımlarıyla ‘hatamı telafi ediyorum’ mesajını veriyor. Partisinin Antalya vekilleriyle ziyaretlerden ziyarete koşan, il yönetimiyle yaptığı toplantıları paylaşan İl Başkanı Taş, adeta iletişimde devrim yapıyor. Özellikle keyfinin yerinde olduğunun altını çizmek adına gülümseyen fotoğraflarını paylaşan Taş’ın son sosyal medya paylaşımında parti içinde yaşanan gerginliği gözler önüne serdi. İL YÖNETİMİNİN GERGİNLİĞİ FOTOĞRAFLARDA Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını zoom üzerinden yapan ve toplantıda çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Taş’ın bir fotoğrafta gülücükler dağıtan mutlu hali dikkat çekiyor. Diğer fotoğraf karelerinde ise, AKP Antalya İl Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının gergin halleri, beden dilleri İl Başkanı Taş’ın tam tersi olarak takipçilere yansıdı. Siyasi kulislerde “Başkan Taş istediği kadar kahkaha atan fotoğrafını paylaşsın ama il yönetiminin hali çok gergin. Bir kişi bile tebessüm etmiyor. İçerideki gerginlik, Taş’ın gülümsemesiyle çözülecek gibi değil” yorumuyla konuşuluyor.      
AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, her yerde gülümseyen fotoğraflarını paylaşıyor ama son paylaşımında il yönetiminin gerginliği fotoğraf karesine yansıması parti içinde yaşanan sıkıntıyı ortaya koydu.

haberimizvar.net- İlk döneminde gerek yönetimiyle gerekse parti tabanıyla iletişimsizliği nedeniyle eleştiri ile karşılaşan AKP Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş, ikinci il başkanlığı döneminde her gün yaptığı paylaşımlarıyla ‘hatamı telafi ediyorum’ mesajını veriyor. Partisinin Antalya vekilleriyle ziyaretlerden ziyarete koşan, il yönetimiyle yaptığı toplantıları paylaşan İl Başkanı Taş, adeta iletişimde devrim yapıyor. Özellikle keyfinin yerinde olduğunun altını çizmek adına gülümseyen fotoğraflarını paylaşan Taş’ın son sosyal medya paylaşımında parti içinde yaşanan gerginliği gözler önüne serdi.

İL YÖNETİMİNİN GERGİNLİĞİ FOTOĞRAFLARDA
Haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını zoom üzerinden yapan ve toplantıda çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Taş’ın bir fotoğrafta gülücükler dağıtan mutlu hali dikkat çekiyor. Diğer fotoğraf karelerinde ise, AKP Antalya İl Yönetim Kurulu üyelerinin tamamının gergin halleri, beden dilleri İl Başkanı Taş’ın tam tersi olarak takipçilere yansıdı. Siyasi kulislerde “Başkan Taş istediği kadar kahkaha atan fotoğrafını paylaşsın ama il yönetiminin hali çok gergin. Bir kişi bile tebessüm etmiyor. İçerideki gerginlik, Taş’ın gülümsemesiyle çözülecek gibi değil” yorumuyla konuşuluyor.  
Resim
Resim
Resim
Resim

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.