AKP İl Başkanı'na ortaktan veryansın

SİYASET 29.12.2021 - 12:21, Güncelleme: 29.12.2021 - 12:21
 

AKP İl Başkanı'na ortaktan veryansın

AK Parti’nin Antalya’da Cumhur İttifakı’nın ortağı olan BBP’yi görmezden geldiğini söyleyen BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ateş püskürdü.

haberimizvar.net- Taş’ın hem kendi verdiği randevuya sadık kalmadığını hem de BBP tarafından verilen randevuya gelmediğini bildiren Barış, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin hem ilinin hem ilçenin hem de gençlik kollarının Büyük Birlik Partisi’ni görmemezlikten gelmesine rağmen, hem genel merkezin politikaları gereği hem de ilimiz gereği Cumhur İttifakı’nın sapasağlam bir parçasıyız” dedi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Murat Barış, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbulut ve Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İl binasında gerçekleştirilen toplantıda Barış, Cumhur İttifakı’nın Antalya’daki durumuna ilişkin eleştirilerde bulundu.   Cumhur İttifakı’nın 3 ortağı olarak Antalya’da bir araya gelemediklerine dikkat çeken Barış, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ateş püskürdü. AK Parti il, ilçe ve gençlik kolları teşkilatlarının BBP’yi görmemezlikten geldiğini söyleyen Barış, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın randevulara da sadık kalmayarak kendileriyle görüşmediğini bildirdi. Barış’tan önce vekil başkanlık yaptığını hatırlatan Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik ise, seçimler de atlattıkları vekil başkanlık döneminde de AK Parti’nin BBP’ye tavrının aynı olduğuna dikkat çekti. AK Parti Antalya İl Yönetimiyle çay sohbeti dahi gerçekleştiremediklerinin altını çizen Çelik, “Bu benim başkanlık dönemimde de böyleydi, şimdiki dönemde de böyle. Ocak nezdinde de böyle. Hatta son seçimden önce benim adıma başkasını kabul etmişlikleri de var. Bunlar açık ve net” diye konuştu.    BİZİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLAR   BBP olarak Cumhur İttifakı’nda yer aldıklarını hatırlatan Barış, ittifak ortağı AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Barış, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin hem ilinin, hem ilçenin hem de gençlik kollarının Büyük Birlik Partisi’ni görmemezlikten gelmesine rağmen, hem genel merkezin politikaları gereği hem de ilimiz gereği Cumhur İttifakı’nın sapasağlam bir parçasıyız. Cumhur İttifakı’nı destekliyoruz. Kim ne yaparsa yapsın, kim hangi şekilde önümüzü keserse kessin biz BBP’nin siyasi anlayışını sahaya yansıtacağız” dedi.   BBP’NİN ÖZGÜL AĞIRLIĞI VAR   AK Parti, MHP ve BBP olarak Antalya’da Cumhur İttifakı’nı temsil ettiklerine dikkat çeken Barış, “BBP’yi küçük gördüklerinden ya da oyunu düşük gördüklerinden olabilir ama BBP’nin özgül ağırlığının herkes tarafından görülmesi, ittifakımızın da diğer partilerin de bunu görmesi lazım. BBP’nin bir özgül ağırlığı vardır. Bu özgül ağırlığı 2022’de hissettireceğiz” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin Antalya’da Cumhur İttifakı’nın ortağı olan BBP’yi görmezden geldiğini söyleyen BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ateş püskürdü.

haberimizvar.net- Taş’ın hem kendi verdiği randevuya sadık kalmadığını hem de BBP tarafından verilen randevuya gelmediğini bildiren Barış, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin hem ilinin hem ilçenin hem de gençlik kollarının Büyük Birlik Partisi’ni görmemezlikten gelmesine rağmen, hem genel merkezin politikaları gereği hem de ilimiz gereği Cumhur İttifakı’nın sapasağlam bir parçasıyız” dedi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Murat Barış, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Akbulut ve Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İl binasında gerçekleştirilen toplantıda Barış, Cumhur İttifakı’nın Antalya’daki durumuna ilişkin eleştirilerde bulundu.

 

Cumhur İttifakı’nın 3 ortağı olarak Antalya’da bir araya gelemediklerine dikkat çeken Barış, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ateş püskürdü. AK Parti il, ilçe ve gençlik kolları teşkilatlarının BBP’yi görmemezlikten geldiğini söyleyen Barış, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın randevulara da sadık kalmayarak kendileriyle görüşmediğini bildirdi. Barış’tan önce vekil başkanlık yaptığını hatırlatan Alperen Ocakları İl Başkanı Numan Çelik ise, seçimler de atlattıkları vekil başkanlık döneminde de AK Parti’nin BBP’ye tavrının aynı olduğuna dikkat çekti. AK Parti Antalya İl Yönetimiyle çay sohbeti dahi gerçekleştiremediklerinin altını çizen Çelik, “Bu benim başkanlık dönemimde de böyleydi, şimdiki dönemde de böyle. Ocak nezdinde de böyle. Hatta son seçimden önce benim adıma başkasını kabul etmişlikleri de var. Bunlar açık ve net” diye konuştu.

 

 BİZİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLAR

 

BBP olarak Cumhur İttifakı’nda yer aldıklarını hatırlatan Barış, ittifak ortağı AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Barış, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin hem ilinin, hem ilçenin hem de gençlik kollarının Büyük Birlik Partisi’ni görmemezlikten gelmesine rağmen, hem genel merkezin politikaları gereği hem de ilimiz gereği Cumhur İttifakı’nın sapasağlam bir parçasıyız. Cumhur İttifakı’nı destekliyoruz. Kim ne yaparsa yapsın, kim hangi şekilde önümüzü keserse kessin biz BBP’nin siyasi anlayışını sahaya yansıtacağız” dedi.

 

BBP’NİN ÖZGÜL AĞIRLIĞI VAR

 

AK Parti, MHP ve BBP olarak Antalya’da Cumhur İttifakı’nı temsil ettiklerine dikkat çeken Barış, “BBP’yi küçük gördüklerinden ya da oyunu düşük gördüklerinden olabilir ama BBP’nin özgül ağırlığının herkes tarafından görülmesi, ittifakımızın da diğer partilerin de bunu görmesi lazım. BBP’nin bir özgül ağırlığı vardır. Bu özgül ağırlığı 2022’de hissettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.