‘AKP İlçe Başkanı polisin tayinini niye çıkardı?’ diye sordu

GÜNDEM 06.07.2022 - 18:39, Güncelleme: 06.07.2022 - 18:39
 

‘AKP İlçe Başkanı polisin tayinini niye çıkardı?’ diye sordu

CHP Antalya Milletvekili Arı, Demre’de AKP İlçe Başkanı tarafından tayini çıkarılan polisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

haberimizvar.net- CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, Antalya, Demre ilçesinde görev yapan polisin tayini AKP İlçe Başkan’ının isteği üzerine gerçekleşti iddiasını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cevaplaması istemiyle TBMM’ye yazılı soru önergesi sundu.    “Bir sosyal medya platformunda yapılan paylaşımda yer alan iddiaya göre, Antalya’nın Demre ilçesinde görev yapan bir polis, ev sahibi ile kira artışı konusunda anlaşamıyor ve ev sahibi polisin evden çıkmasını istiyor. Ev sahibinin polis ile tartışması sonuç getirmiyor. Bunun üzerine ev sahibi soluğu Ak Parti Demre İlçe Başkanlığı’nda alıyor. İlçe başkanına durumu ileten ev sahibi, polisin başka bir ilçeye tayininin çıkarılmasını istiyor. Ve dediği oluyor, polis evi boşaltıp yeni görev yerine gitmek zorunda kalıyor.” diye belirten Milletvekili Arı, soru önergesinde Bakan Soylu’ya Antalya, Demre ilçesinde görev yapan polisin tayini Ak Parti İlçe Başkanı’nın isteği üzerine mi gerçekleşmiştir? İlçe Başkanın yaşanan bu gelişmede bir dahli var mıdır? İddiaların doğru olup olmadığına binaen bahse konu iddialar hakkında bir soruşturma açmayı düşünüyor musunuz? Yaşananlar doğru ise Emniyet, Ak Partili siyasetçilerin oyunlarına alet olur halemi getirildi? sorularını yöneltti.          
CHP Antalya Milletvekili Arı, Demre’de AKP İlçe Başkanı tarafından tayini çıkarılan polisi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

haberimizvar.net- CHP Antalya Milletvekili Avukat Cavit Arı, Antalya, Demre ilçesinde görev yapan polisin tayini AKP İlçe Başkan’ının isteği üzerine gerçekleşti iddiasını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cevaplaması istemiyle TBMM’ye yazılı soru önergesi sundu.

 

 “Bir sosyal medya platformunda yapılan paylaşımda yer alan iddiaya göre, Antalya’nın Demre ilçesinde görev yapan bir polis, ev sahibi ile kira artışı konusunda anlaşamıyor ve ev sahibi polisin evden çıkmasını istiyor. Ev sahibinin polis ile tartışması sonuç getirmiyor. Bunun üzerine ev sahibi soluğu Ak Parti Demre İlçe Başkanlığı’nda alıyor. İlçe başkanına durumu ileten ev sahibi, polisin başka bir ilçeye tayininin çıkarılmasını istiyor. Ve dediği oluyor, polis evi boşaltıp yeni görev yerine gitmek zorunda kalıyor.” diye belirten Milletvekili Arı, soru önergesinde Bakan Soylu’ya Antalya, Demre ilçesinde görev yapan polisin tayini Ak Parti İlçe Başkanı’nın isteği üzerine mi gerçekleşmiştir? İlçe Başkanın yaşanan bu gelişmede bir dahli var mıdır? İddiaların doğru olup olmadığına binaen bahse konu iddialar hakkında bir soruşturma açmayı düşünüyor musunuz? Yaşananlar doğru ise Emniyet, Ak Partili siyasetçilerin oyunlarına alet olur halemi getirildi? sorularını yöneltti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.