AKP ile hayatın her alanında şiddet

SİYASET 13.12.2023 - 11:13, Güncelleme: 13.12.2023 - 11:13
 

AKP ile hayatın her alanında şiddet

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Ankaragücü kulübü Başkanının sahanın ortasında hakemi yumruklaması hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

habermizvar.net- İl Başkanı Nail Kamacı, “Ülkemizde artık iki tip insan türedi. Sırtını bir yerlere dayamış ne yaparsam yapayım bana bir şey olmaz diyen azgın bir grup. Bir de hala yasalara ve kanunlara bağlı insan grubu. Okulda öğretmen, hastanede doktor, sokakta zavallı insanlar hunharca dövülüyor, dövenler elini kolunu sallayıp gidiyor. Şimdi sahada bir hakem saldırıya uğruyor, saldırana bakıyoruz AKP kurucu üyesi ve 22.23.Dönem AKP Milletvekili çıkıyor.”  CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Ankaragücü kulübü Başkanının sahanın ortasında hakemi yumruklaması ile şiddet yine gündeme oturdu. Ülkemizde artık iki tip insan türedi. Sırtını bir yerlere dayamış ne yaparsam yapayım bana bir şey olmaz diyen azgın bir grup. Bir de hala yasalara ve kanunlara bağlı insan grubu. Okulda öğretmen, hastanede doktor, sokakta zavallı insanlar hunharca dövülüyor, dövenler elini kolunu sallayıp gidiyor. Şimdi sahada bir hakem saldırıya uğruyor, saldırana bakıyoruz AKP kurucu üyesi ve 22.23.Dönem AKP Milletvekili çıkıyor. Tepkiler çoğalınca partiden ihraç ettik diye açıklamalar yapılıyor. Yeni içişleri bakanımız çetelere karşı operasyon yaptıkça mutlu oluyoruz ama bunca çetenin pervasızca ülkemize nereden geldiğini, kimlerin bunlara göz yumduğunu sorgulamıyoruz. Anayasa Mahkemesinin kararlarını tanımayan, hızla demokrasiden uzaklaşan, insan haklarına saygısı kalmayan bir anlayışın geldiği sonuçtur bu yaşananlar. Gencecik çocukların sokaklarda silahla birbirlerini vurduğu, gücü arkasına alanların otomatik silahlarla poz verdiği, mafya dizileri ile beyinlerin uyuşturulup, gençlerin silaha ve şiddete özendirildiği bir ortamdan ne beklenebilir ki? AKP’den kurtulmadığımız sürece bu şiddet sarmalı hızlanarak devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında barışı, kardeşliği, insan haklarını ve demokrasiyi hakim kılacağız.” Diye belirtti.
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Ankaragücü kulübü Başkanının sahanın ortasında hakemi yumruklaması hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

habermizvar.net- İl Başkanı Nail Kamacı, “Ülkemizde artık iki tip insan türedi. Sırtını bir yerlere dayamış ne yaparsam yapayım bana bir şey olmaz diyen azgın bir grup. Bir de hala yasalara ve kanunlara bağlı insan grubu. Okulda öğretmen, hastanede doktor, sokakta zavallı insanlar hunharca dövülüyor, dövenler elini kolunu sallayıp gidiyor. Şimdi sahada bir hakem saldırıya uğruyor, saldırana bakıyoruz AKP kurucu üyesi ve 22.23.Dönem AKP Milletvekili çıkıyor.” 

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
“Ankaragücü kulübü Başkanının sahanın ortasında hakemi yumruklaması ile şiddet yine gündeme oturdu. Ülkemizde artık iki tip insan türedi. Sırtını bir yerlere dayamış ne yaparsam yapayım bana bir şey olmaz diyen azgın bir grup. Bir de hala yasalara ve kanunlara bağlı insan grubu. Okulda öğretmen, hastanede doktor, sokakta zavallı insanlar hunharca dövülüyor, dövenler elini kolunu sallayıp gidiyor. Şimdi sahada bir hakem saldırıya uğruyor, saldırana bakıyoruz AKP kurucu üyesi ve 22.23.Dönem AKP Milletvekili çıkıyor.
Tepkiler çoğalınca partiden ihraç ettik diye açıklamalar yapılıyor. Yeni içişleri bakanımız çetelere karşı operasyon yaptıkça mutlu oluyoruz ama bunca çetenin pervasızca ülkemize nereden geldiğini, kimlerin bunlara göz yumduğunu sorgulamıyoruz. Anayasa Mahkemesinin kararlarını tanımayan, hızla demokrasiden uzaklaşan, insan haklarına saygısı kalmayan bir anlayışın geldiği sonuçtur bu yaşananlar. Gencecik çocukların sokaklarda silahla birbirlerini vurduğu, gücü arkasına alanların otomatik silahlarla poz verdiği, mafya dizileri ile beyinlerin uyuşturulup, gençlerin silaha ve şiddete özendirildiği bir ortamdan ne beklenebilir ki?
AKP’den kurtulmadığımız sürece bu şiddet sarmalı hızlanarak devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında barışı, kardeşliği, insan haklarını ve demokrasiyi hakim kılacağız.” Diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.