AKP ile masaya mı oturdular?

GÜNDEM 14.03.2021 - 16:15, Güncelleme: 14.03.2021 - 16:41
 

AKP ile masaya mı oturdular?

Partilerin büyük kurultaylarının ardından transfer sezonu açılıyor. Siyasi kulislerde son günlerde kulaktan kulağa dolaşan iddia Antalya’da 2 belediye başkanının transfer olacağı yönünde… Peki, kim bu belediye başkanları?

haberimizvar.net- Antalya son günlerde AKP ile masaya oturan 2 belediye başkanını konuşuyor. Adı skandala karıştıktan sonra davası süren kendisiyle ilgili ilçesinde anket yaptıran İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün transfer hazırlığı yaptığı siyasi kulislerin bir numarası oldu. AKP ile masaya oturan ancak hakkında devam eden skandal davasıyla ilgili kendi partisinin dahi tereddüt yaşadığı Başkan Öztürk’ün, adının karıştığı skandala rağmen ‘yeniden başkan adayı olsa ilçesinden seçilir mi’ sorusuna anketle yanıt aradığı iddia edildi.  SIRADAKİ KÖLEOĞLU MU? Ankete katılanların yüzde 75’nin ‘başkanı yeniden seçerim’ cevabı üzerine pazarlıklara başlayan Öztürk, iddialara göre AKP ile masaya oturdu. Transfer sezonunun ilk ismi olarak anılan Öztürk’ün yanı sıra CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun da adı AKP ile geçiyor. Zaman zaman transfer dedikoduları ile gündeme gelen Köleoğlu’nun AKP’lilerle dirsek temasında olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.  
Partilerin büyük kurultaylarının ardından transfer sezonu açılıyor. Siyasi kulislerde son günlerde kulaktan kulağa dolaşan iddia Antalya’da 2 belediye başkanının transfer olacağı yönünde… Peki, kim bu belediye başkanları?

haberimizvar.net-  Antalya son günlerde AKP ile masaya oturan 2 belediye başkanını konuşuyor. Adı skandala karıştıktan sonra davası süren kendisiyle ilgili ilçesinde anket yaptıran İYİ Partili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün transfer hazırlığı yaptığı siyasi kulislerin bir numarası oldu. AKP ile masaya oturan ancak hakkında devam eden skandal davasıyla ilgili kendi partisinin dahi tereddüt yaşadığı Başkan Öztürk’ün, adının karıştığı skandala rağmen ‘yeniden başkan adayı olsa ilçesinden seçilir mi’ sorusuna anketle yanıt aradığı iddia edildi. 

SIRADAKİ KÖLEOĞLU MU?
Ankete katılanların yüzde 75’nin ‘başkanı yeniden seçerim’ cevabı üzerine pazarlıklara başlayan Öztürk, iddialara göre AKP ile masaya oturdu. Transfer sezonunun ilk ismi olarak anılan Öztürk’ün yanı sıra CHP’li Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun da adı AKP ile geçiyor. Zaman zaman transfer dedikoduları ile gündeme gelen Köleoğlu’nun AKP’lilerle dirsek temasında olduğu siyasi kulislerde konuşuluyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.