AKP Manavgat yönetimi istifa etti

GÜNDEM 03.08.2022 - 11:12, Güncelleme: 03.08.2022 - 11:12
 

AKP Manavgat yönetimi istifa etti

AKP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol yönetimiyle birlikte istifa etti. AKP Genel Merkezi bir milletvekilini Manavgat’a gönderdi.

haberimizvar.net- AKP Manavgat İlçe yönetiminin çalışmalarını yeterli bulmayan parti genel merkezi, ilçe başkanıyla birlikte yönetiminin istifasını istedi. Bunun üzerine AKP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol ile birlikte ilçe yöneticileri toplu istifalarını imzalayarak, parti genel merkezine gönderdi. İstifaların ardından AKP Genel Merkezi Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’ın ilçe koordinatörü olarak atayarak, yerine yapılacak atama için isim belirlemesi talimatı verdi. AKP Manavgat İlçe Başkanlığı’na bir hafta içinde yeni bir isim atanacak.
AKP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol yönetimiyle birlikte istifa etti. AKP Genel Merkezi bir milletvekilini Manavgat’a gönderdi.

haberimizvar.net-  AKP Manavgat İlçe yönetiminin çalışmalarını yeterli bulmayan parti genel merkezi, ilçe başkanıyla birlikte yönetiminin istifasını istedi. Bunun üzerine AKP Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Ali Erol ile birlikte ilçe yöneticileri toplu istifalarını imzalayarak, parti genel merkezine gönderdi. İstifaların ardından AKP Genel Merkezi Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan’ın ilçe koordinatörü olarak atayarak, yerine yapılacak atama için isim belirlemesi talimatı verdi. AKP Manavgat İlçe Başkanlığı’na bir hafta içinde yeni bir isim atanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.