AKP Manavgat'ta 9 aday adaylık başvurusu

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.11.2023 - 14:12, Güncelleme: 23.11.2023 - 14:12
 

AKP Manavgat'ta 9 aday adaylık başvurusu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti İlçe Teşkilatı'na 9 aday adaylığı başvurusu yapıldı.

haberimizvar.net- Manavgat'ta Cumhur İttifakı'nın büyük ortağı ve iktidar partisi AK Parti'de aday adaylığı başvuru süreci dün saat 19.00 itibarıyla tamamlandı. Manavgat Belediye Başkan adaylığı için AK Parti İlçe Teşkilatı'na Selçuk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, önceki dönem belediye başkan adayı Hasan Öz ile birlikte Emel Özden, Merve Güvenlioğlu, Süleyman Öz, Turgay Akar, Baturalp Kaya, Ali Rıza Öner ve Abdulkerim Yeşildağ başvuruda bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, belediye başkan aday adaylığı için başvuruları aldıklarını belirterek, "Parti ve Cumhur İttifakı olarak amacımız, Manavgat'ı iktidarla buluşturmak. Aday adaylığı başvurusunda bulunan arkadaşlarımız çok zorlu bir göreve talip oldu. Kendilerine çıktıkları bu onurlu yolda başarılar diliyorum" dedi. İlçe teşkilatının şu ya da bu adayın yanında yer alması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden Başkan Erol, "Bizim görevimiz, genel merkezimiz tarafından belirlenecek olan adayın etrafında kenetlenerek, ilçemizi iktidarla buluşturmaktır. Biz, herhangi bir olumsuz duruma mahal vermeden tıpkı milletvekili genel seçiminde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi 31 Mart'ta da başarılı bir çalışmanın ardından ilçemizi iktidarla buluşturmak istiyoruz" diye konuştu. AK Parti'de pazar günü aday adaylarıyla ilgili temayül yoklamasının yapılacağı belirtildi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti İlçe Teşkilatı'na 9 aday adaylığı başvurusu yapıldı.

haberimizvar.net- Manavgat'ta Cumhur İttifakı'nın büyük ortağı ve iktidar partisi AK Parti'de aday adaylığı başvuru süreci dün saat 19.00 itibarıyla tamamlandı. Manavgat Belediye Başkan adaylığı için AK Parti İlçe Teşkilatı'na Selçuk Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, önceki dönem belediye başkan adayı Hasan Öz ile birlikte Emel Özden, Merve Güvenlioğlu, Süleyman Öz, Turgay Akar, Baturalp Kaya, Ali Rıza Öner ve Abdulkerim Yeşildağ başvuruda bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, belediye başkan aday adaylığı için başvuruları aldıklarını belirterek, "Parti ve Cumhur İttifakı olarak amacımız, Manavgat'ı iktidarla buluşturmak. Aday adaylığı başvurusunda bulunan arkadaşlarımız çok zorlu bir göreve talip oldu. Kendilerine çıktıkları bu onurlu yolda başarılar diliyorum" dedi.

İlçe teşkilatının şu ya da bu adayın yanında yer alması gibi bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden Başkan Erol, "Bizim görevimiz, genel merkezimiz tarafından belirlenecek olan adayın etrafında kenetlenerek, ilçemizi iktidarla buluşturmaktır. Biz, herhangi bir olumsuz duruma mahal vermeden tıpkı milletvekili genel seçiminde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi 31 Mart'ta da başarılı bir çalışmanın ardından ilçemizi iktidarla buluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti'de pazar günü aday adaylarıyla ilgili temayül yoklamasının yapılacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.