AKP'de Antalya'nın kaderi belli oluyor

SİYASET 19.12.2023 - 13:51, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:00
 

AKP'de Antalya'nın kaderi belli oluyor

Ak Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın belirlenmesine yönelik olarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Pazartesi günü başlayıp, Cuma günü sona erecek tek bir firmaya anket çalışması yaptırıyor.

haberimizvar.net- AK Parti'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın belirlenmesi için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tek bir kamuoyu araştırma şirketine 18 Aralık Pazartesi günü başlayan ve 22 Aralık Cuma günü bitirilmesi istenen anket yaptırılıyor. Ankette katılımcılara Dışişleri eski Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den kimi aday olarak görmek istediği soruluyor. Ankette daha önce siyasi kulislerde adı Antalya Büyükşehir Belediyle Başkan Adayı olarak geçen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a yer verilmemesi dikkati çekiyor. AK Parti Genel Merkezi'ne yakın isimler, Ocak ayının ilk haftası açıklanması beklenen Ak Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın belirlenmesinde temayül yoklaması, anket ve Antalya'nın yerel dinamikleri ile yapılan görüşmelerin en önemli kriterler olarak değerlendirileceğini ifade ediyor. 
Ak Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın belirlenmesine yönelik olarak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Pazartesi günü başlayıp, Cuma günü sona erecek tek bir firmaya anket çalışması yaptırıyor.

haberimizvar.net- AK Parti'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın belirlenmesi için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile tek bir kamuoyu araştırma şirketine 18 Aralık Pazartesi günü başlayan ve 22 Aralık Cuma günü bitirilmesi istenen anket yaptırılıyor.

Ankette katılımcılara Dışişleri eski Bakanı, Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den kimi aday olarak görmek istediği soruluyor. Ankette daha önce siyasi kulislerde adı Antalya Büyükşehir Belediyle Başkan Adayı olarak geçen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a yer verilmemesi dikkati çekiyor.

AK Parti Genel Merkezi'ne yakın isimler, Ocak ayının ilk haftası açıklanması beklenen Ak Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın belirlenmesinde temayül yoklaması, anket ve Antalya'nın yerel dinamikleri ile yapılan görüşmelerin en önemli kriterler olarak değerlendirileceğini ifade ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.