“AKP’de bizimle birlikte yargılanmalı!”

GÜNDEM 06.08.2022 - 12:08, Güncelleme: 06.08.2022 - 12:08
 

“AKP’de bizimle birlikte yargılanmalı!”

Kobane Davası’nda savunmasını yapan HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm süreciyle ilgili kendileriyle birlikte AKP’nin de yargılanması gerektiğini söyledi.

haberimizvar.net- Kobane Davası'nda yargılanan HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yargılanmasına Sincan Cezaevi Kampüsü'nde devam edildi. Burada savunma yapan Demirtaş, tarihi itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.  ERDOĞAN TANIK OLARAK DİNLENSİN Demirtaş, çözüm sürecinde yapılanların suç gibi gösterildiğini dile getirip “Eğer yaptıklarımız suç ise suç ortağımız AKP’dir. Erdoğan neden sanık sandalyesinde yok? Biz yargılanıyorsak AKP’liler de yargılanmalı” dedi. Demirtaş, dönemin MİT Müsteşarı Emre Taner, dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ahmet Davutoğlu ve dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanık olarak dinlenmesini talep etti.  
Kobane Davası’nda savunmasını yapan HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, çözüm süreciyle ilgili kendileriyle birlikte AKP’nin de yargılanması gerektiğini söyledi.

haberimizvar.net- Kobane Davası'nda yargılanan HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yargılanmasına Sincan Cezaevi Kampüsü'nde devam edildi. Burada savunma yapan Demirtaş, tarihi itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. 

ERDOĞAN TANIK OLARAK DİNLENSİN

Demirtaş, çözüm sürecinde yapılanların suç gibi gösterildiğini dile getirip “Eğer yaptıklarımız suç ise suç ortağımız AKP’dir. Erdoğan neden sanık sandalyesinde yok? Biz yargılanıyorsak AKP’liler de yargılanmalı” dedi. Demirtaş, dönemin MİT Müsteşarı Emre Taner, dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Ahmet Davutoğlu ve dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanık olarak dinlenmesini talep etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.