AKP'de iki başkan değişti

SİYASET 15.09.2023 - 09:40, Güncelleme: 15.09.2023 - 09:40
 

AKP'de iki başkan değişti

AKP Antalya'da İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanları değişti.

haberimizvar.net-AKP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, görevini Gülçin Ozboz'a devretti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı devir teslim töreninde AKP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Bayram Ali Doğan'ın yerine de Niyazi Alkan getirildi. AKP'nin yeni İl Kadın Kolları Başkanı Özboz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Alkan'ın Serik kökenli olması dikkat çekiyor. Bu durumda iktidar partisinin iki önemli koltuğu da Serik'e gitmiş oldu. .  
AKP Antalya'da İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanları değişti.

haberimizvar.net- AKP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, görevini Gülçin Ozboz'a devretti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı devir teslim töreninde AKP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Bayram Ali Doğan'ın yerine de Niyazi Alkan getirildi. AKP'nin yeni İl Kadın Kolları Başkanı Özboz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Alkan'ın Serik kökenli olması dikkat çekiyor. Bu durumda iktidar partisinin iki önemli koltuğu da Serik'e gitmiş oldu. .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.