AKP’de söylem değişikliği

SİYASET 15.09.2019 - 15:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’de söylem değişikliği

Ak Parti yerel seçimlerin ardından söylem değişikliğine gidiyor. Muhalefete karşı geliştirilen yeni taktikle daha yumuşak politika uygulanacak.

Yeni dönemde AK Parti, parti kuruluş dönemindeki eylem, söylem ve reflekslerine geri dönmeye başlayacak. Parti, grup, teşkilatlar ve bakanlık daha kapsayıcı bir dil kullanacak. Genel olarak söylemlerde bir değişiklik olacak. AMAÇ MUHALEFETİ ÖNLEMEK Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanlarını kabulü bunun ilk örneklerinden biri olarak görülüyor. Erdoğan'ın önümüzdeki dönemde muhalefeti şaşırtmak amacıyla başka adımlar da atacağı belirtiliyor. Yargı paketi gibi önemli düzenlemeler de Meclis'in açılması ile birlikte gündeme gelecek. Bu kapsamda da bazı önemli değişikler yapılması planlanıyor. YENİ DÖNEM KABUL EDİLİYOR Yeni dönemde aynı zamanda muhalefete karşı kutuplaşmayı önleyici, ortamı yumuşatıcı politikaların daha gözle görülür hale gelmesi bekleniyor.  Ekonomide faizler ve enflasyonun düşmesi, alım gücünün yükselmesi, büyüme rakamlarının yanı sıra toplumdaki yumuşamanın, yeni oluşumların başarısızlığı, hedeflerine ulaşamaması anlamına gelmesi sağlanacak.      
Ak Parti yerel seçimlerin ardından söylem değişikliğine gidiyor. Muhalefete karşı geliştirilen yeni taktikle daha yumuşak politika uygulanacak.

Yeni dönemde AK Parti, parti kuruluş dönemindeki eylem, söylem ve reflekslerine geri dönmeye başlayacak. Parti, grup, teşkilatlar ve bakanlık daha kapsayıcı bir dil kullanacak. Genel olarak söylemlerde bir değişiklik olacak.

AMAÇ MUHALEFETİ ÖNLEMEK

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyükşehir belediye başkanlarını kabulü bunun ilk örneklerinden biri olarak görülüyor. Erdoğan'ın önümüzdeki dönemde muhalefeti şaşırtmak amacıyla başka adımlar da atacağı belirtiliyor. Yargı paketi gibi önemli düzenlemeler de Meclis'in açılması ile birlikte gündeme gelecek. Bu kapsamda da bazı önemli değişikler yapılması planlanıyor.

YENİ DÖNEM KABUL EDİLİYOR

Yeni dönemde aynı zamanda muhalefete karşı kutuplaşmayı önleyici, ortamı yumuşatıcı politikaların daha gözle görülür hale gelmesi bekleniyor.  Ekonomide faizler ve enflasyonun düşmesi, alım gücünün yükselmesi, büyüme rakamlarının yanı sıra toplumdaki yumuşamanın, yeni oluşumların başarısızlığı, hedeflerine ulaşamaması anlamına gelmesi sağlanacak.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.