AKP’li Akseki Belediye Başkanı kimden emir alıyor?

SİYASET 27.12.2019 - 17:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’li Akseki Belediye Başkanı kimden emir alıyor?

CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan, belediyede çalışan ağabeyi Zeki Erdoğan’ı sürgüne gönderen AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a hesap sordu.

haberimizvar.net-CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan, belediyede çalışan ağabeyi Zeki Erdoğan’ı sürgüne gönderen AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a “Akseki’yi kimler yönetiyor?” diye sordu. Erdoğan, yayınladığı açıklamada yaşananları tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. OYUNA GERİ DÖNDÜĞÜNDEN Mİ? Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Değerli Aksekili hemşehrilerim, bilyorsunuz ki 25 yıldır önce Kuyucak Belediyesi’nde daha sonra Büyükşehir Yasası gereği 6 yıldır (halen çalışmakta) Akseki Belediyesi’nde çalışan abim Zeki ERDOĞAN yaklaşık 75 gün önce Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan tarafından siyasi sebepler ve başkanın bir pazar tatil günü Kuyucak’a geldiğinde abimin oyundan kalkıp, ‘hoş geldin’ dedikten sonra tekrar oyuna dönmesi nedeni ile Gündoğmuş ilçesine sürgün gönderilmişti. TAYİNE ONAY VERMEDİ 03.12.2019 tarihinde abim Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ihtiyaca binaen geçiş için dilekçe vermişti. Bir gün sonra Büyükşehir Belediyesi  tarafından Akseki Belediyesi’ne onay için yazı gelmiş. Fakat gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gerek Akseki Belediye Meclis Üyeleri, gerekse halk tarafından ısrarla onaylanması gerektiği söylenmesine rağmen Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan hiç kimseyi dikkate almamış ve herkesi karşısına almıştır. Bu durumda önce kendi meclisinde verilecek kararlarda birliği sağlayamayacağı gibi Büyükşehir’i de karşısına alarak gelecek desteklerini de zora sokmuştur. “YUKARIDAN BASKI VAR!” Belgeyi imzalamama gerekçesi ise ayrı bir düşündürücü durum. Başkanın sebebini soran herkese verdiği cevap; ‘Yukarıdan baskı var!” Sormak hakkımız, sayın başkan bu yukarıdakiler kimler, Akseki’yi kimler yönetiyor? Ne yazık ki kendi kararını verebilecek konularda dahi veremeyen bir başkanın Akseki’ye katkısı olabileceğini düşünmüyorum. Demek ki siyaset sahalarda kalmamış lütfen bizim için siyaset sahalarda kaldı demeyin. AKP- CHP ÇEKİŞMESİ Mİ? Sayın başkanın daha önce şu yorumları yaptığında kulağıma gelmişti; ‘Büyükşehir’in çıkardığı personeli Akseki Belediyesi’ne alacağım  ben de burada CHP’li olanlara çektireceğim, gönderebildiklerimi göndereceğim.’ Bu konuda da şunu söylemek isterim Büyükşehir çıkardığı hiç bir personel yerine başka birisini almadı. Çünkü ihtiyaç fazlası olarak görüldü, çıkanlardan sonra hizmette aynı şekilde devam etmektedir. Belediyeler hiç kimsenin rant kapısı olmamalı ama Akseki Belediyesi aylardır işçilerin hakettiği aylıklarını, ikramiyelerini ödeyemediği gibi yandaşlarını işe alarak Akseki’nin yükünü ağırlaştırmaktadır. Akseki’mizin emekçilerimizin yapılan yanlışların takipçisi olmaya devam edeceğim.” 
CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan, belediyede çalışan ağabeyi Zeki Erdoğan’ı sürgüne gönderen AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a hesap sordu.

haberimizvar.net-CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan, belediyede çalışan ağabeyi Zeki Erdoğan’ı sürgüne gönderen AKP’li Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’a “Akseki’yi kimler yönetiyor?” diye sordu. Erdoğan, yayınladığı açıklamada yaşananları tüm çıplaklığıyla ortaya koydu.

OYUNA GERİ DÖNDÜĞÜNDEN Mİ?

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Değerli Aksekili hemşehrilerim, bilyorsunuz ki 25 yıldır önce Kuyucak Belediyesi’nde daha sonra Büyükşehir Yasası gereği 6 yıldır (halen çalışmakta) Akseki Belediyesi’nde çalışan abim Zeki ERDOĞAN yaklaşık 75 gün önce Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan tarafından siyasi sebepler ve başkanın bir pazar tatil günü Kuyucak’a geldiğinde abimin oyundan kalkıp, ‘hoş geldin’ dedikten sonra tekrar oyuna dönmesi nedeni ile Gündoğmuş ilçesine sürgün gönderilmişti.

TAYİNE ONAY VERMEDİ

03.12.2019 tarihinde abim Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ihtiyaca binaen geçiş için dilekçe vermişti. Bir gün sonra Büyükşehir Belediyesi  tarafından Akseki Belediyesi’ne onay için yazı gelmiş. Fakat gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gerek Akseki Belediye Meclis Üyeleri, gerekse halk tarafından ısrarla onaylanması gerektiği söylenmesine rağmen Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan hiç kimseyi dikkate almamış ve herkesi karşısına almıştır. Bu durumda önce kendi meclisinde verilecek kararlarda birliği sağlayamayacağı gibi Büyükşehir’i de karşısına alarak gelecek desteklerini de zora sokmuştur.

“YUKARIDAN BASKI VAR!”

Belgeyi imzalamama gerekçesi ise ayrı bir düşündürücü durum. Başkanın sebebini soran herkese verdiği cevap; ‘Yukarıdan baskı var!” Sormak hakkımız, sayın başkan bu yukarıdakiler kimler, Akseki’yi kimler yönetiyor? Ne yazık ki kendi kararını verebilecek konularda dahi veremeyen bir başkanın Akseki’ye katkısı olabileceğini düşünmüyorum. Demek ki siyaset sahalarda kalmamış lütfen bizim için siyaset sahalarda kaldı demeyin.

AKP- CHP ÇEKİŞMESİ Mİ?

Sayın başkanın daha önce şu yorumları yaptığında kulağıma gelmişti; ‘Büyükşehir’in çıkardığı personeli Akseki Belediyesi’ne alacağım  ben de burada CHP’li olanlara çektireceğim, gönderebildiklerimi göndereceğim.’ Bu konuda da şunu söylemek isterim Büyükşehir çıkardığı hiç bir personel yerine başka birisini almadı. Çünkü ihtiyaç fazlası olarak görüldü, çıkanlardan sonra hizmette aynı şekilde devam etmektedir. Belediyeler hiç kimsenin rant kapısı olmamalı ama Akseki Belediyesi aylardır işçilerin hakettiği aylıklarını, ikramiyelerini ödeyemediği gibi yandaşlarını işe alarak Akseki’nin yükünü ağırlaştırmaktadır. Akseki’mizin emekçilerimizin yapılan yanlışların takipçisi olmaya devam edeceğim.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.