AKP’li başkanlara talimat:İhaleleri canlı yayınlayın

GÜNDEM 23.06.2021 - 14:56, Güncelleme: 23.06.2021 - 14:56
 

AKP’li başkanlara talimat:İhaleleri canlı yayınlayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP’li belediye başkanlarına yaptığı konuşmada, “Sokaktan, çarşıdan ayağınızı kesmeyin. İhaleleri canlı yayınlayın” talimatı verdi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, “Mütevazı olmak çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için önemli görev” dedi. Belediye başkanlarının imar düzenlemelerinde şaibeye yer vermeyecek şekilde ve adil çalışmasını isteyen Erdoğan, “İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın” talimatı verdi. SOKAKTAN AYAĞINIZI KESMEYİN Erdoğan toplantıda şunları söyledi: “İnsanımız telefon açtığında muhatap bulunmasını, ilgilenilmesini arzu ediyor. Vatandaşa değer veren, sorunlarına çözüm arayan dürüst bir belediyecilik tasavvurundan bahsediyorum. Sizlerden hizmet ederken samimiyeti, güler yüzü bırakmamanızı istiyorum. Sokaktan, çarşıdan ayağınızı kesmeyin. Emek vermeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği çok açık ortaya çıkmıştır. Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz”.  EVLERE MİSAFİR OLMAYA MECBURUZ “Sizlerin milletimizin gönlünüze girmedeki başarısı 2023’teki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir. Sorunları yerinde görmenizi, vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmenizi özellikle rica ediyorum. Süreci gayet iyi hazmetmeli, halkımızla kapılar çalınarak, evlere misafir olmaya mecburuz.  Bunu geliştirerek gönül belediyeciliğini de tüm şehirlerde yaygınlaştırmamız lazım. Mütevazı olmak çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için önemli görev. 2023’e de böyle hazırlanmamızın gereğini tekrar hatırlatıyorum”.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP’li belediye başkanlarına yaptığı konuşmada, “Sokaktan, çarşıdan ayağınızı kesmeyin. İhaleleri canlı yayınlayın” talimatı verdi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada, “Mütevazı olmak çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için önemli görev” dedi. Belediye başkanlarının imar düzenlemelerinde şaibeye yer vermeyecek şekilde ve adil çalışmasını isteyen Erdoğan, “İhaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta canlı yayınlayın” talimatı verdi.

SOKAKTAN AYAĞINIZI KESMEYİN

Erdoğan toplantıda şunları söyledi: “İnsanımız telefon açtığında muhatap bulunmasını, ilgilenilmesini arzu ediyor. Vatandaşa değer veren, sorunlarına çözüm arayan dürüst bir belediyecilik tasavvurundan bahsediyorum. Sizlerden hizmet ederken samimiyeti, güler yüzü bırakmamanızı istiyorum. Sokaktan, çarşıdan ayağınızı kesmeyin. Emek vermeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği çok açık ortaya çıkmıştır. Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz”. 

EVLERE MİSAFİR OLMAYA MECBURUZ

“Sizlerin milletimizin gönlünüze girmedeki başarısı 2023’teki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir. Sorunları yerinde görmenizi, vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmenizi özellikle rica ediyorum. Süreci gayet iyi hazmetmeli, halkımızla kapılar çalınarak, evlere misafir olmaya mecburuz.  Bunu geliştirerek gönül belediyeciliğini de tüm şehirlerde yaygınlaştırmamız lazım. Mütevazı olmak çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için önemli görev. 2023’e de böyle hazırlanmamızın gereğini tekrar hatırlatıyorum”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.