AKP’li belediyelerde kuponlu ekmek dönemi!

GÜNDEM 17.04.2022 - 13:52, Güncelleme: 17.04.2022 - 13:52
 

AKP’li belediyelerde kuponlu ekmek dönemi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ardından AKP’li Bahçelievler Belediyesi de ekmek almak için kupon dağıtmaya başladı.

haberimizvar.net-  AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır bedava ekmek için "Sosyal Yardım Kuponu" dağıtmaya başladı.   CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik bu duruma sosyal hesabından tepki göstererek “Vatandaşı kuponla ekmek almaya muhtaç edip işi reklama, şova döndürmek ancak bir Ak Partili belediyeye yakışırdı” ifadelerini kullandı.  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de geçen hafta “Ekmek İndirim Kuponu” ile gündeme gelmişti.  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında imzalanan protokolle vatandaşlar için ekmekte 1 liralık indirim kuponları hazırlanmıştı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ardından AKP’li Bahçelievler Belediyesi de ekmek almak için kupon dağıtmaya başladı.

haberimizvar.net-  AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır bedava ekmek için "Sosyal Yardım Kuponu" dağıtmaya başladı. 

 CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik bu duruma sosyal hesabından tepki göstererek “Vatandaşı kuponla ekmek almaya muhtaç edip işi reklama, şova döndürmek ancak bir Ak Partili belediyeye yakışırdı” ifadelerini kullandı.

 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de geçen hafta “Ekmek İndirim Kuponu” ile gündeme gelmişti.

 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası arasında imzalanan protokolle vatandaşlar için ekmekte 1 liralık indirim kuponları hazırlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.