AKP'li belediyeye 'zimmet' operasyonu: 7 gözaltı

GÜNDEM 01.06.2020 - 16:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP'li belediyeye 'zimmet' operasyonu: 7 gözaltı

AKP'li Yozgat Belediyesi'nde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince inceleme yapıldı. 7 personel, 'zimmet' suçu iddiasıyla gözaltına alındı

haberimizvar.net-Yozgat Belediyesi'nde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince yapılan inceleme sonucu 7 personel, "zimmet" suçu iddiasıyla gözaltına alındı. Anadolu Ajansı'nın (AA) belediye yetkililerinden aldığı bilgiye göre, 2016-2018 yıllarına ait gelir giderlerde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince inceleme yapıldı. Müfettişlerce tutulan raporlar, Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi. Savcılık incelemesinin ardından 7 çalışan hakkında "zimmet" iddiasıyla gözaltı kararı verildi. Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla 7 zanlı gözaltına alındı.
AKP'li Yozgat Belediyesi'nde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince inceleme yapıldı. 7 personel, 'zimmet' suçu iddiasıyla gözaltına alındı

haberimizvar.net-Yozgat Belediyesi'nde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince yapılan inceleme sonucu 7 personel, "zimmet" suçu iddiasıyla gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın (AA) belediye yetkililerinden aldığı bilgiye göre, 2016-2018 yıllarına ait gelir giderlerde Mülkiye müfettişleri ve Sayıştay denetçilerince inceleme yapıldı.

Müfettişlerce tutulan raporlar, Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edildi.

Savcılık incelemesinin ardından 7 çalışan hakkında "zimmet" iddiasıyla gözaltı kararı verildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla 7 zanlı gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.