AKP’li sendikadan estetik kampanyası

GÜNDEM 18.02.2020 - 18:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’li sendikadan estetik kampanyası

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Eğitim-Bir-Sen, üyelerine ve yakınlarına indirimli estetik kampanyası başlattığını duyurdu.

haberimizvar.net-İktidara yakınlığı ile bilinen Eğitim Bir-Sen’in estetik salonuyla yapmış olduğu anlaşmaya göre, “dudak şişirme, burun estetiği, vücut kıllarını aldırma, protez tırnak, kirpik ve kaş yapımı” gibi estetik operasyonların yüzde 40 veya yüzde 50 indirimli yapılacağı belirtildi. YÜZDE 50 İNDİRİM Cumhuriyet'in haberine göre, İstanbul Eğitim-Bir-Sen 4 Nolu şubenin sosyal medya hesabından “İndirimli Anlaşmalarımız” başlığı altında yapılan duyuruda, “Sendikamız ve estetik ve güzellik merkezi arasında üyelerimiz ve yakınlarını kapsayan yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarında indirim anlaşması yapılmıştır. Üyelerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı. İstanbul Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş de, “öğretmenler gününe özel” yaptığı duyuruda, sendika üyesi öğretmenlere estetik yaptırmaları halinde yüzde 30 indirim yapılacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.  
AKP’ye yakınlığı ile bilinen Eğitim-Bir-Sen, üyelerine ve yakınlarına indirimli estetik kampanyası başlattığını duyurdu.

haberimizvar.net-İktidara yakınlığı ile bilinen Eğitim Bir-Sen’in estetik salonuyla yapmış olduğu anlaşmaya göre, “dudak şişirme, burun estetiği, vücut kıllarını aldırma, protez tırnak, kirpik ve kaş yapımı” gibi estetik operasyonların yüzde 40 veya yüzde 50 indirimli yapılacağı belirtildi.

YÜZDE 50 İNDİRİM

Cumhuriyet'in haberine göre, İstanbul Eğitim-Bir-Sen 4 Nolu şubenin sosyal medya hesabından “İndirimli Anlaşmalarımız” başlığı altında yapılan duyuruda, “Sendikamız ve estetik ve güzellik merkezi arasında üyelerimiz ve yakınlarını kapsayan yüzde 40 ve yüzde 50 oranlarında indirim anlaşması yapılmıştır. Üyelerimize hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı. İstanbul Eğitim-Bir-Sen 3 No’lu Şube Başkanı Erol Ermiş de, “öğretmenler gününe özel” yaptığı duyuruda, sendika üyesi öğretmenlere estetik yaptırmaları halinde yüzde 30 indirim yapılacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.