AKP'li vekil Çelik'ten Çalık'a tehdit !

SİYASET 06.03.2024 - 13:08, Güncelleme: 06.03.2024 - 13:56
 

AKP'li vekil Çelik'ten Çalık'a tehdit !

AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik'in katıldığı televizyon programında, "Serik'te siyaset baronlarının kullanacakları adayları başkan yaptıkları ve Serik'i rant alanı olarak gördüklerini iddia eden Yeniden Refah Partisi(YRP)Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ı 'Gençlerimizi tutmakta zorluk çekiyoruz" diyerek tehdit ettiği ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Başkan Adayı yaptıklarını, Serik'te Aputkan döneminde 5 yıl çivi çakılmadığı gibi aynı baronların sahilleri ve orman alanlarını bu dönemden halktan çaldıklarını, lüks otellerde toplantılarla aday belirleyenlerin halktan tamamen koptuklarını da iddia etti. ÇALIK, ÇELİK VE APUTKAN'A MEYDAN OKUDU Serik'te gündem olan televizyon programında YRP Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın, AKP Parti Milletvekili Kemal Çelik ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı TV'de veya Serik Çınaraltı Meydanı'nda halkın önünde tartışmaya çağırarak, devleti arkasına alarak kendisine iftira atanlara, " Kim hırsız, kim arsız ben size belgeleyeceğim, ister tek tek ister toplu olarak karşıma çıkın' diyerek meydan okuduğu öne sürülüyor. ÇALIK HAKKINI ARIYOR Ramazan Çalık'ın televizyon programında Enver Aputkan'ın proje bir başkan olduğunu, kendinden sonra Serik halkına ait üç plaj alanını Enver Aputkat'ın verdiğini, Aputkan'ın kullanıldıktan sonra bir kenara atıldığı iddiaları Serik kulislerinde bomba etkisi yarattı. Çalık, kendi belediye başkanlığı döneminde Belek'te Serik'e kazandırmış olduğu 98 dönüm mesire alanının da Aputkan döneminde elden çıkarıldığını, otellere kaptırıldığını iddia etti. Aputkan'ın sahillere sahip çıktığını ifade etmesinin doğru olmadığını belirten Çalık, "Sahilde inşa edilen üç otele üç beş günde ruhsat vermesi de gerçek dışı konuştuğunun kanıtı" şeklinde konuştu. Çalık, " Halkı Serik'i rant alanı olarak gören siyaset baronlarına karşı mücadeleye etmeye çağırıyorum" dedi. Ramazan Çalık'ın çıkışlarının Serik'te siyasi dengeleri alt üst ettiği de siyaset kulislerinde tartışılıyor. Çalık'ın çıkışlarından sonra AKP cephesinin şaşkın olduğu, İYİ Parti ve CHP cephesinin ise sessizliğini koruduğu bildiriliyor. ÇALIK VE GAZETECİ MUTAF'A TEHDİT  Yeniden Refah Partisi (YRP) Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın çıkışları Serik'te günün konusu olurken, Ramazan Çalık ve Çalık'ı televizyon programına çıkaran Gazeteci Ali Mutaf'ın 3-5 gündür Serik Çarşısı'nda Milletvekili Kemal Çelik ve Serik Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz aracılığıyla tehdit edildiği iddia ediliyor. Çalık ve Mutaf'ın tehditler karşısında geri adım atmadıkları gibi Serik halkı önünde gerçekleri tartışmaya çağırmaya devam edecekleri kulislere yansıyan bilgiler arasında. Ramazan Çalık'ın yerel seçimlere 24 gün kala Serik'te tansiyonun iyice yükselmesine yol açan iddialarının kulislerin en önemli tartışma konusu haline geldiği belirtiliyor.
AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik'in katıldığı televizyon programında, "Serik'te siyaset baronlarının kullanacakları adayları başkan yaptıkları ve Serik'i rant alanı olarak gördüklerini iddia eden Yeniden Refah Partisi(YRP)Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ı 'Gençlerimizi tutmakta zorluk çekiyoruz" diyerek tehdit ettiği ileri sürülüyor.

haberimizvar.net- Başkan Adayı yaptıklarını, Serik'te Aputkan döneminde 5 yıl çivi çakılmadığı gibi aynı baronların sahilleri ve orman alanlarını bu dönemden halktan çaldıklarını, lüks otellerde toplantılarla aday belirleyenlerin halktan tamamen koptuklarını da iddia etti.

ÇALIK, ÇELİK VE APUTKAN'A MEYDAN OKUDU

Serik'te gündem olan televizyon programında YRP Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın, AKP Parti Milletvekili Kemal Çelik ve Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı TV'de veya Serik Çınaraltı Meydanı'nda halkın önünde tartışmaya çağırarak, devleti arkasına alarak kendisine iftira atanlara, " Kim hırsız, kim arsız ben size belgeleyeceğim, ister tek tek ister toplu olarak karşıma çıkın' diyerek meydan okuduğu öne sürülüyor.

ÇALIK HAKKINI ARIYOR

Ramazan Çalık'ın televizyon programında Enver Aputkan'ın proje bir başkan olduğunu, kendinden sonra Serik halkına ait üç plaj alanını Enver Aputkat'ın verdiğini, Aputkan'ın kullanıldıktan sonra bir kenara atıldığı iddiaları Serik kulislerinde bomba etkisi yarattı. Çalık, kendi belediye başkanlığı döneminde Belek'te Serik'e kazandırmış olduğu 98 dönüm mesire alanının da Aputkan döneminde elden çıkarıldığını, otellere kaptırıldığını iddia etti. Aputkan'ın sahillere sahip çıktığını ifade etmesinin doğru olmadığını belirten Çalık, "Sahilde inşa edilen üç otele üç beş günde ruhsat vermesi de gerçek dışı konuştuğunun kanıtı" şeklinde konuştu. Çalık, " Halkı Serik'i rant alanı olarak gören siyaset baronlarına karşı mücadeleye etmeye çağırıyorum" dedi. Ramazan Çalık'ın çıkışlarının Serik'te siyasi dengeleri alt üst ettiği de siyaset kulislerinde tartışılıyor. Çalık'ın çıkışlarından sonra AKP cephesinin şaşkın olduğu, İYİ Parti ve CHP cephesinin ise sessizliğini koruduğu bildiriliyor.

ÇALIK VE GAZETECİ MUTAF'A TEHDİT

 Yeniden Refah Partisi (YRP) Serik Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık'ın çıkışları Serik'te günün konusu olurken, Ramazan Çalık ve Çalık'ı televizyon programına çıkaran Gazeteci Ali Mutaf'ın 3-5 gündür Serik Çarşısı'nda Milletvekili Kemal Çelik ve Serik Yaş Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz aracılığıyla tehdit edildiği iddia ediliyor. Çalık ve Mutaf'ın tehditler karşısında geri adım atmadıkları gibi Serik halkı önünde gerçekleri tartışmaya çağırmaya devam edecekleri kulislere yansıyan bilgiler arasında. Ramazan Çalık'ın yerel seçimlere 24 gün kala Serik'te tansiyonun iyice yükselmesine yol açan iddialarının kulislerin en önemli tartışma konusu haline geldiği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.